• emre kınay'ın kurarken kızının ismini verdiği tiyatro. kuruluş sebeplerinin başında, bakırköy belediye tiyatrosu'nda belirli bir repertuara uyma zorunluluğu, kara sohbet'in bu repertuarın dışında kalması, yani özgür tiyatro yapabilme arzusu geliyor.

    henüz yerleşik mekana, sahneye sahip olmasalar da, dönem dönem ortaköy afife jale sahnesini veya oyun atölyesini kullanıyorlar.
  • adi gibi duru olma hedefindeki mutevazi topluluk..
  • artik yerlesik bir sahneye sahiptirler. sanat isligi grubu ile birlikte afl (ataturk fen lisesi) sahensine yerlesmislerdir. sahne kuyubasindadir...
  • artık yeni sahneleri kadıkoy anadolu lisesi tiyatro salonu olmuştur. kendileri * sahneyi yenilemişler, ses/ışık sistemi vs. geliştirmişlerdir. hatta emre bey yaklaşık 1-2aydır hergün okula gelip bizzat tadilatın başında bulunmuştur. ve tadilatın bitmesine çokçok az kaldığına inandığımız şu günlerde tiyatro duru burada tiyatro kursları açacağını duyurmuştur.
    ayrıca kara sohbet de bu yeni sahnelerinde oynanacaktır.
  • emre kınay ve emine ün kınay'ın birlikte kurdukları tiyatronun yeni adresi modadaki kadıköy anadolu lisesinin içidir. yani; dr. esat işık cad. no:84 moda / kadıköy

    5 ocak 2008'de bu yeni sahnenin açılışı yapılacaktır. program şöyledir.

    18:00 caz dinletisi ve kokteyl
    19:00 ilçe belediye başkanının açılış konuşması
    20:45 oyun "bana bir picasso gerek"
  • daha da yerleşikleşerek kadıköy anadolu lisesi sahnesi'ni sahiplenmiş, eğitim kulübü ile çocuklara ve gençlere yönelik tiyatro eğitimi programlarına da başlamış, sahnesinde konuk tiyatro topluluklarının oyunlarını da seyretme şansı veren hayırlı oluşum.
    tasarımı da pek hoş bir sitesi var.

    http://www.tiyatroduru.com/anasayfa.html
  • geçtiğimiz iki hafta bana ferhan şensoyun iki oyununu en önden seyredebilme imkanı vermiş olan tiyatro. bundan da ötesi; 8 sene önce arka kapısından kaçmaya çalıştığımız tiyatroya beni kendi isteğimle çivileyebilmiş olan, eski okulumun yeni tiyatrosu. sevdiğiniz insanları böyle eski anılarınızın olduğu bir yerde seyretmek ayrı bir güzel oluyormuş...
  • çok zaman önce, henüz ışık paneli sigorta kutusundan ibaret, sahneyi görmeden ışık vermek durumunda kaldığım kadıköy anadolu lisesi'nin sahnesi almış çekip çevirmiş duru tiyatro.

    ayrıca sahnesiyle kafesiyle de güzel bir yerleşim yaratıp ferah bir tiyatro mekanı haline getirmişler.

    çok da güzel yapmışlar.
  • oyunculuk eğitimlerini her çarşamba saat 19:00-22:00 arası kadıköyde veren tiyatro.
hesabın var mı? giriş yap