• centilmen bir abi.
  • halihazırda karadağ basketbol milli takımı ile kk partizan'ın head coach'udur.

    http://en.wikipedia.org/wiki/dušan_vujošević
  • son on yılda partizan'ın sahip olduğu kısıtlı bütçelere karşın farklı jenerasyonlarda belirli bir seviyede basketbol oynatmayı başarmış bir koç. özellikle genç oyunculara verdiği önem ile bilinir.
    1959 doğumlu olmasına karşın 17 yaşından beri -evet 17- yaşından beri çeşitli yaş gruplarında koçluk yaptığı için altyapıda alexander djordjevic ve predrag danilovic gibi efsanelerin basketbola kazandırılmasında büyük emeği vardır. hatta kendisinden bir yaş küçük olmasına karşın o dönemde partizan'da oynayan zeljko obradovic'in de koçluğunu yaptı. ayrıca, birkaç senedir partizan'ın yanı sıra çalıştırdığı karadağ milli takımı geçtiğimiz günlerde uzun bir sürecin ardından a klasmana yükseldi ve artık eurobasket elemelerinde oynayabilecek. litvanya'da düzenlenecek eurobasket 2011'de bu ülkenin başında ilginç başarılara imza atabilir.
  • bu adamı kıvırcık ali'ye benzeten tek insan ben miyim yeryüzünde cidden çok merak ediyorum.
  • gerçek bir sihirbaz, basketbol gurusu..
  • selcuk karnak'in kendisi hakkindaki yazisi icin..

    http://twshot.com/1szs
  • partizan takımını, alt yapıdan yetiştirdiği oyuncularla, kendisinden 10 kat yüksek bütçeli takımlar arasında ikinci kez üst üste final-four a sokarak basketbol tarihinde silinmez bir yer edinmiş saygıdeğer koç. yaptıklarını akıl sınırları içerisinde izzah etmek dahi zorken, sözlükte hakkında yalnızca 8 entry girilmesi üzücüdür ve imaj dünyasında yaşamakta olduğumuzun bir başka ispatıdır...

    ben yine tarihe notumu düşeyim; yeri phil jackson' dan aşağı değildir gözümde..

    edit: partizan geçen yıl final-four a kalamamış, müthiş bir basketbol oynamasına rağmen top 8'de takılmıştı. bozkir çocuğu' na düzeltme için teşekkürler.. bu yine de yazdıklarımın ana fikrini değiştiriyor mu, kesinlikle hayır. büyüksün dusko..
  • messinalar, gershonlar derken vujosevic kenarda köşede kalmış bi abi gibi işine devam ediyor. bu yıl da milenko tepiç ile novica velickoviç'i kaybetmesine rağmen (edit: hatta ilk beşten uros tripkoviç'i de kaybetti. baldur uyardı sağolsun.) bir tek dusan kecman'ın dönmesi ve bir iki tırt abd'li oyuncuyla takım yarattı. ve bu kez maccabi'yi tokatlayıp final-four'a taşıdı partizan'ı. çeyrek finale abone olan vujosevic bu kez olympiakos'u devirip finale gitmek istiyor. partizan üç kuruşluk bütçesine, her sezon genç yeteneklerini satıp sıfırdan başlamasına rağmen hala yürüyüşüne devam ediyor...
  • cska moskova'nın başına geçmiş.
  • efes pilsen ile adı anılmaya başlamıştır. eğer efes pilsen'in başına geçerse türk basketbolu için milad olacaktır.
hesabın var mı? giriş yap