• kendini aydın, okumuş ve eğitimli olarak tanımlayan ve ekşi sözlük'te bolca görülen bir tiptir.

    ülkenin yaklaşık yüzde 50'si akp'li ama sözlükte akp'li olamazmış gibi düşüncesini bu platformda savunamazmış gibi para aldığını savunuyorlar.

    şimdi adam seni chp'nin ve iyi partinin pavalı köpeği diye tanımlasa sen ne hissediyorsan, aktroll veya bu işi parayla yapan çomar diye tanımladığında o da onu hissediyor.

    üzücü olan ise bunu yapan kişinin kendini eğitimli aydın falan olarak tanımlaması.

    --bugüne kadar aldığım mesnetsiz ithamlar--

    aktroll, çomar, furkan bölükbaşı'nın yan hesabı, paralı köpek, troll, cahil, aptal, beyinsiz, salak, vicdansız, iftiracı, yalancı, göt kılı vs.

    evet düşünceni açıkladığında yediğin laflar bunlar. işinize gelince düşünce özgürlüğü değil mi? veya düşüncelerinizden dolayı üstünüzde baskı var değil mi?

    şimdi biraz empati yaptıralım sizlere. siz, siyasi görüşünü akp'den yana kullanan insanları yukarıdaki ithamların bazılarıyla tanımlar aşağılayama çalışırsanız onlar size vatan haini, teröristlerle iş birliği yapan, hayır oyu veren teröristir diye yargıladığında ne söz çıkarabilirsiniz? veya onlar bu görüşlerinde haklı mıdır?

    o zaman kavgaya devam. hepiniz vatan hainisiniz. çapulcu gezizekalılar sizi.
  • (bkz: yavuz hırsız evsahibini bastırır)

    şaka bir yana ben de aynı dertten muzdaribim, zorunlu bireysel emeklilik iyi birşeydir yazıyorum ne akp'liliğim kalıyor ne para yemediğim. yazanların da konuyla ilgili cehaleti paçalardan akıyor, argüman yok (olanlarda saçma ve temelsiz), itham var.
    afrin harekatında şehit olan askerler boşa ölüyor, akp'nin 2019 seçimini kazanması onların canından önemli değil yazıyorsun, ne teröristliğin kalıyor ne pkk'lılığın. kendileri 1 ayda 50 kere söylem değiştirdi ama terörist bunu dile getiren.
    şuna katılıyorum akp'lisi de aynı chp'lisi de, hdp'lisi de, fenerlisi beşiktaşlısı cimbomlusu da...
    haysiyetli olmak dürüst olmak out, haklı çıkmak (çıkmış gibi yapmak), etiketlemek, kişiselleştirmek in.
    bunun piri de cumhurbaşkanı, değil diyen para almıştır.
hesabın var mı? giriş yap