• duvarlar da bizler de atomlardan yapılmayız. atomların da %99.9'undan daha fazlası boşluktur. o halde neden duvarların içerisinden geçemiyoruz ya da neden masanın üzerine koyduğumuz bir kağıt masanın içinden geçerek yere düşmüyor? sorunun cevabı elektronların fermion olmasında gizlidir. fermionlar yapıları gereği bir noktada bulunamazlar ve birarada bulundukları ortamlarda birbirlerinden uzaklaşma eğilimindedirler. bu, atomların hacimlerinin belirli bir değerin altına küçültmenin ya da elektron kabuklarını birbirleri içerisinden geçirmenin dünyevi şartlar altında atomları bozmadan mümkün olamayacağını anlatır.
    özetle atomlar, hacimce büyük miktarda boşluklar içerseler bile elektronların birarada bulunmama eğiliminden dolayı birbirleri içerisinden geçemezler.
  • kapinin icad olmasi sonucu, bilim adamlarinin bu konu hakkinda arastirmalari durdurmasi.
  • böylesine temel bir durumun açıklanabilmesi için parçacık fiziği'nin keşfinin gerekmesi de ironik tabi.
  • yeterince kalin kafali olmamamiz denebilir fakat bu onerme de havada kalabilir. zira, memlekette kalin kafali cok ama, hicbiri duvardan gecemiyor.
    bilmiyorum levent kirca tadini yakalayabildim mi?
  • basitçe anlatmak gerekirse: elektronlar hareket halindedir hatta o kadar yüksek hızdadır ki konumları algılama sınırlarımız sebebiyle çekirdek etrafındaki bütün noktalarda neredeyse aynı anda bulunmaları dolayısıyla bir hacim gibi davranmaları söz konusudur. yani bir at arabası düşünelim eski model tahta tekrlekli. bu tekerlek yeterince hızlı dönerken sanki tekerleğin kolları tek parça gibi görünür hatta aradan sopa geçirmek isteseniz boşluğu denk getirme olasığınız o kadar düşüktür ki bir duvar gibi orada kalır. (yani hacim olarak yeterince küçük olsanız bile atomlar arasındaki boşuğa denk gelme olasılığınız da düşük ki baya büyüğüz atoma göre)
  • harry potterla yakin ya da uzak akrabaligimizin bulunmamasi.
  • tanrı kainatı öyle bir düzende yaratmıştır ki hacmen yüzde doksan dokuzu boşluk olan atomlar birbirleri içerisinden geçemezler. bilişsel bellek bileşimimiz duvarların arkasını görmemize ya da içerlerinden geçmemize yeterli değildir, bu meziyetleri haiz olabilmemiz için bir sonraki hasadımızı beklememiz gerekecek. duvarlarda bulunan evrensel yaşam enerjisi onların içerisinden geçmemizi engelliyor. hiç bir cisim yokmuşçasına katıların içerisinden geçebilmemiz için sıkı bir orgazma ihtiyacımız vardır. insan türü ortaya çıktığı zaman mars ile satürn duvarlardan geçmemize engel olacak bir açı yapmışlardı. duvarların içerisinde yaşayan cinler içlerinden geçmemizi istemezler.

    bkz'lar yağmur olup yağıyor sayın okuyucular.
    (bkz: harun yahya)
    (bkz: bedri ruhselman)
    (bkz: mikao usui)
    (bkz: linda goodman)
    (bkz: wilhelm reich)
    (bkz: medyum memiş)
  • sayıları az da olsa duvarın depreme dayanıklı olabilecek kadar saglam,kalın,iyi malzemeden yapılmıs olması olabilir.sadece kiremiti sıvayıp yaratılan duvarların gecilebilir oldugu gorulmustur yoksa...bircok yerli filmimizde de mevcuttur bu goruntuler
  • gerekli şekilde ve miktarda hali hazırda canlı bulunmamız oksijen yakıyo olmamız
hesabın var mı? giriş yap