• süper rahatlatıcı bir eylem.
    yeni türedi bunlar, sen herhangi bir olay için yada kişi için duyarlılık gösteriyorsun, zaten kişiliğin bu olduğu için senin için gayet sıradan. karşındaki yavşak ağzını eğerek 'yea bırakın şimdi duyar kas.' derken inşaat küreğiyle ağzının ortasına vuruyorsun.
  • ne kadar gerizekalı varsa kullanır oldu bu lafı, o sınırlı zekalarıyla "duyar kasma" tabirinin çok dahiyane olduğunu sanıyorlar, hayata o gerizekalıların gözünden bakmak lazım.

    kendisiyle aynı görüşte olmayan birine "duyar kasma abi ya" dediği zaman çok manalı, göt edici bir şey yaptığını sanıyor. kendisine göre bitirici vuruştur bu laf. fakat bilmez ki aynı etkiyi bizde uyandıramadığını.

    kürekle vurmaya gerek yok adam zavallı.
  • insanların hassasiyetlerine oturdukları yerden, genellikle de saatlerce oturdukları için götlerinin oluşturduğu ter denizinin içinde, klavye üzerinden laf söyleme kibirini gösterenlere, bu 2010lu yılların türkiye'ye getirdiği lanet karakterlere yapılması gereken; yapıldığı esnada da "sen kimsin ulan" diye haykırmanın çok hoş olacağı yerinde hareket.
  • bu hayatta inandığımız değerler, duyarlı olmamızı gerektiren şeyler var. böylelikle hayata tutunuyoruz, böylelikle yaşamaya dair bir anlam buluyoruz. (benim hassas olduğum 2 konu hayvan hakları ve çocukların eğitimde fırsat eşitliği)

    ve elbette inandığımız bu değerler etrafında hassasiyet göstermeye, farkındalık yaratmaya devam edeceğiz. hayatı boşluk içinde olanlar da elbette bunu çok görecek ve duyar kasıyorsunuz diyecek. onların yaşadığı bu boşluk ve amaçsızlık adına üzgünüm.
  • başlığı açanın elini öpecem. tiksiniyorum amına koyayım.
  • olması gerekendir.

    bakıyorum birisi güzel yazmış alta bizim devamke ergenleri hemen gelip:

    -efso duyar
    -duyar kasma kardeşim
    -duyar...

    mal kaynıyor ortalık.
hesabın var mı? giriş yap