• ankarada oldukça tanınan bayan şarkıcı.kendisiyle bilkentte aynı apartmanda oturuyorum.yada sevgilisi bizim apartmanda.ama ses konusunda kesinlikle parmakla sayılıcak kadar güzel bir sese sahip ablamızdır kendisi.yıldız tilbe vazgeçtim şarkısını en güzel o söyler kanaatimce.
  • bir süre önce tv8'deki anılarla müzik adlı programa katılıp jazz yorumlarıyla kendine hayran bırakmıştır. bir konserinde de sezen aksu, duygu soylu'ya el gibiyi söyletmiş, kendisi arka taraftan dinleyip, övgü dolu sözlerle uğurlamıştır..
  • uzun zamandır kenan doğulu nun vokalistidir. ankara' da çeşitli mekanlarda sahne almaktadır. öyle bir ses vardır ki yer gök inler*. zaten şarkı söylemeye başladığı an sizi mest etmiştir. bir de size öyle bir sarılır ki sanki ilk defa sevgiyi tatmışsınızdır.*
  • doga icin cal 3'te soyleyen cok tatli bi abla ya.(05:22 falan)
  • doğa için çal 3'te çemberimde gül oya isimli eserde sesini kullanan müzisyen.
  • kenan dogulu'nun 29 temmuz kurucesme arena konseri'nde hancer sarkısını seslendirdi. cok acaip bir ses cok cok acaip. aynı anda caz soylerken de arabesk soylerken de hayal edebiliyorum. ses iki dudagının arasından degil yuz kilometre derinden bi yerden geliyor gibi. yuzunu ve sesini eksitmemesini diledim. umuyoruz yakın zamanda album yapar bir sey yapar ya da bir yerlerde sahne alır.
  • zeki bar'da salı ve perşembe günleri sahne alırdı ve o günlerde sırf kendisini dinlemeye gelen birçok insan tanıyorum. salı ve perşembe buranın baya baya dolmasının nedeni diyebilirim kendisi için. o ses türkiye'de hadise'ye vokal koçu olarak yardım etmeye başlamasından sonra salı ve perşembe günleri hiç zeki'ye gitmedim. cidden ankara'nın kaliteli seslerinden birisiydi, bir daha ankara'ya döner mi bilmiyorum ama zeki müşteri potansiyelinden sırf bu yüzden baya bir kayıp verdi. inşallah kısa zamanda döner de tekrar dinlemeye gideriz. yetinmeyi bilir misin, vazgeçtim*, sevişmeden uyumayalım yorumları mükemmeldir..

    videolarda sesler biraz kalitesiz tabi gidip canlı dinlemek lazım:

    http://www.youtube.com/watch?v=emt84kbjnbo
    http://www.youtube.com/watch?v=dxjb-9irsl4
  • zeki barın çıkartması. o ses türkiye kaçamağı adeta. kara kız. oyyy. bi de yarışmada kalması gerekenleri eletmeseydin!..
  • mükemmel bir ses. nokta.
  • 2011'de ankara zeki barda (orkestra; gitarda özgür abbak, basta gökhan çetin, davulda murat söğüt ve klavyecisini üzgünüm ki hatirlayamadim!) tanıdığım müthiş ötesi bir ses ve yorumcudur. 20 yıllık müzik hayatımda az çok okulundan olsun, piyasasından olsun bişeyler öğrenebildiysem; bu kız, ses ve yorum olarak harikulade ve benzersiz.. tarz olarak hem batı gırtlağı hem nağmeli bir gırtlağa sahip ve müthiş bir ses aralığı mevcut. hiç çekinmeden oktavdan oktava kuş gibi uçup konabiliyor mübarek! araştırmalarıma göre, öncesinde sezen aksu'nun ve kenan doğulu'nun vokalistliğini yapmış ve en nihayetinde 22 ekim salı günü 'o ses türkiye'de hadise için söylediği doğum günü şarkısıyla türkiye'nin önüne tam olarak çıkmıştır. ve milletin aklına "bu gız kim la?" tohumunu ekmiştir. ayrıca duyduğum kadarıyla sezen aksu'nun "veliahtım" dediği tek kişidir! niye albüm yapmıyor bilmiyorum ama yorum ve ses olarak bu ülkedeki tek kişidir. bence kendisini izlemeye ve dinlemeye devam edin.
hesabın var mı? giriş yap