• hayatla uyumsuz, melankolik ve arabesk türlerle karıştırılmaması gereken erkek çekiciliği.

    duygusal erkek vicdanlıdır, inceliklidir, hele bir de zeki ve yönlendirme yetisi kuvvetliyse karşısındakinin duygularını anlayıp çok rahat bir şekilde her şeyi kontrolü altına alabilecek güce ve duruşa sahiptir.

    sizinle asla bir olamayacak, duygusallığı eziklik sanan, öz güveni düşük, kaba ve duygusuz erkeklerden uzak durun. duygularını net yaşayan, duygusal erkekleri sevin, sevin, sevin.
  • duygusal erkekler her zaman “ondan zarar gelmez”, “sadece iyi çocuk” olarak görülür ve herkes ona bakar ama kimse onu görmez.

    ben değil, bir arkadaş.
  • bir kadın olarak, görüyorum ve arttırıyorum.
    (bkz: ağlayan erkek çekiciliği)
    ağlayamayan herifi ne yapayım?
    edit: benim gibi düşünen hanım kardeşlerim için seyirlik paylaşayım, ağlayan damatlar best of compilation jjdadasdfasfsfds.
    edit 2: kırk yılda bir kadın halimle bir erkek özelliği övdüm ve kötüleniyorum, sözlükte bunu da görmek varmış. ssajahsashasa
    paylaştığım videoda evlenen erkekler var diye mi yoksa? malum evliliğe alerjiniz var. keşke matkapla duvar delerken ağlayan erkek paylaşsaydım. dasasdfsgadsadshfa
    burası koskocaman 1 sosyal deney ortamı gerçekten.
  • şimdiye kadar hiç hissetmediğim çekicilik türü.

    çeşitli iltifatlar, güzel sözler duydum fakat bunlardan hiç biri duygusallığıma yönelik değildi.

    herhalde akrep burcu olduğum için bunu dışarıya çok belli etmiyorum.
  • duygusalım ama göstermem..
  • olmayandır. cinsiyetten bağımsız duygusal düşünce temelli hareket eden insan zayıftır. zayıf olan insan da çekici değildir.

    ek olarak, duygusal olmanın vicdanlı olmak olduğu söylenmiş. yok böyle bir şey. pempe götünüzden saçma sapan şeyler uydurmayın. vicdan sahibi olmak için ve bunu uygulamak için doğruyla yanlışı ayırabilecek zekaya sahip olmanız yeterli.

    edit: ekleme.
  • hanım efendi çok güzel söylemiş de uygulamada durumun pek öyle olduğunu sanmıyorum kadınlar nezdinde. duygusal erkek, kadınların gözünde eziktir, sünepedir, meriçtir, vesaire vesaire. böyle erkekler itilen kakılan oluyor. kazananlar ise bunun tam tersi olanlar. burada alenen, "erkek dediğin dövecek, yeri geldi mi sövecek" diyen kadınların entarilerini gördüm ben. o yüzden, işin genelinde durumun öyle olmadığına inanıyorum.

    edit: işte size çok canlı bi örnek #89114730
  • cinsiyet ayırt etmeden duygusal olan bütün insanlar aynı zaman merhametlidir, empati yeteneği çok kuvvetlidir. insanları üzmekten, kırmaktan imtina ederler.

    meselemiz zaten şu dünyada; iyi bir insan olup, düzgün yaşamak, mutlu bir şekilde huzur içinde ölmektir efendim.
  • hadi len ordan. gururlu erkek deseniz neyse de sümüklü adama kimse bakmaz. mühim olan sağlam ve karakterli duruş gösteren, kadının kendisi dahil boyun eğmeden dik duran erkektir.
  • olmayan çekiciliktir. bu basit palavralara duygusal erkeklerin çoğunun karnı tok olalı epey oldu. geriye kalanlar da yavaş yavaş uyanıyorlar. duygusal erkekler, kadınlar için yolunacak kaz ve yarabandı olmaktan öteye geçmezler.
hesabın var mı? giriş yap