• bu sabah ölüm haberini almamla şoka uğradığım efsanevi kaykaycı ve model.

    kendisi ilk celebrity crush'larımdan biriydi. kendisine has bir tarzı, bir duruşu vardı. henüz 28 yaşındaydı. huzur içinde yatsın.

    http://www.highsnobiety.com/…/dylan-rieder-dead-28/
  • (bkz: dylan ryder)

    not: lan dedim n'oluyo..
  • ölümünün ardından 6 sene geçmiş, bu ince ruhlu, zarif adamın. göçüp gittiğinde henüz 28 yaşındaydı. (ne erken) 28. yaşımın sonlarına doğru, california'nın asi çocuğu hakkında bir şeyler karalamak istedim.

    henüz 9 yaşında kaykaya başlamış ve ardından transworld skateboarding'in a time to shine videosu ile şöhretin kapısını aralamıştır. sonrasında modellik süreciyle birlikte daha fazla tanınır olmuştur. şöhretiyle birlikte kaykay camiasının en sevilen figürlerinden bir tanesine dönüşmüştür.

    daha sonra 2014 yılında kendisine lösemi teşhisi kondu. kız kardeşinden kemik iliği nakli aldı. tam 2 kez yendi bu illeti. ancak kemoterapi nedeniyle omurgası, karaciğeri, gözleri ve daha birçok organı hasar görmüştü. 2016'nın ekim ayına gelindiğindeyse aramızdan ayrıldı. cenazesine tony hawk dahil olmak üzere birçok ünlü katıldı. hatta ozzy ousbourne kendisi hakkında "seni tanıdığım için kendimi kutsanmış hissediyorum" demiştir. kısacık ömründe birçok farklı insan tarafından saygı duyulmuştur. ölümünden 1 ay sonra külleri, arkadaşları ve ailesi tarafından hawaii'de okyanusuna salınmıştır. özgür bir ruh için daha güzel bir veda olamazdı. son olarak kanserle mücadele eden insanlar için, ailesi ve arkadaşları tarafından kendi adına açılan "dylan rieder foundation" adında bir vakıf bulunmaktadır. aramızdan ayrılmasına rağmen hala güzel şeylere vesile olması ne kadar güzel. kaykaya, modaya, sanata ve hayata olan yönü bulaşıcı olan bir herifti dylan. huzur içinde uyu!

    son olarak eski sevgilisi camille rowe'nin instagram postunda kendisi için söylediklerini paylaşmak istiyorum. "fucking superhero. wild child with a heart of gold"

    daha iyi tanımlanamazdı.
hesabın var mı? giriş yap