• dyson süpürge, vantilatör gibi hayvan güzel ve genius ürünlerle ortalığı dağıttıktan sonra sıra kadınlara gelmiş.
    saçınızı hem kurutuyor hem kıvırcık yapıyor, müthiş alet. bayıldım.

    https://www.dyson.co.uk/…rwrap-styler-overview.html

    bu başlık iyi entry yapar.
  • reklamları çıkan ama etrafımda hiç deneyen olmadığı için fikir yürütemediğim hede.
    işe yarıyorsa ısı olmadan saç şekillendirmesi gerçekten kadınlar için devrim.
  • fiyatı 4000 tl'ye yakın olduğu için sponsorlu youtuber kişiler hariç kullanılmayacağını düşünüyorum. bir saç şekillendiriciye o kadar para verebilecek kişi zaten hiç uğraşmaz, her gün kuaföre gider.
  • başlığı açan arkadaş “bu başlık iyi entry yapar” demiş, ancak yedi ayda dördüncü entry pek te iyi sayılmaz ellaam!
  • yüksek ısı ile değil, hava akımının gücüyle başarılı sonuçlar elde ettiği iddia edilen (fahiş ötesi fiyatından dolayı deneyemedik, bilemiyoruz), çeşitli uç aparatları kullanılarak düz, dalgalı, havalı vs farklı saç şekilleri elde edilebilen epey pahalı saç şekillendirici.
    gördüğümden beri param olsa da ben alsam diye bağırıyorum içime içime.
    blogger, vlogger neyin olsam bugün hediye olarak bundan bir tane gelebilirdi diye düşünerek kendi kendimi yiyorum :(
    taksitlerim azalsın (he he evet), 56 taksitle bir adet edinmeyi düşünüyorum.
    çok pahalı demiş miydim? *
  • (bkz: #90841440)
    tam olarak aynı şeyleri yazacaktım benden önce yazmış saygıdeğer yazar.
    reklamları sürekli karşıma çıkıyordu bir bakayım ne kadarmış fiyatı dedim 3499 tl imiş. o kadar parayı ona vereceksem hergün kuaföre giderim hem uğraşmamış olurum. çok pahalı sayın dyson. kim alıyor bu ürünü?
  • bilim kurgu gibi birşey olan saç şekillendiricisidir. 4 ay önce almanya’dan yaklaşık 2500 tl’ye aldım. kurun düştüğü bir dönemdi ve tax free ile bu rakama alabildim. kullandıktan sonraki yorumum, 10.000 tl de olsa değecek bir cihaz olduğudur. o kadar parası olan insan ancak işe gitmiyorsa ve gerçekten çok vakti varsa her gün kuaföre gider. en özen gösterilerek yapılan saç 10-15 dakika arasında. saçı hiç mi hiç yıpratmıyor, düzleştirme özelliği olan taraklı şekillendirici saçı yumuşacık yapıyor ve şahsi kanaatimce kuaförden çok daha güzel ve doğal bir düzlük sağlıyor. dalga veren şekillendirici ise bildiğiniz bilim kurgu gibi, bir varmış bir yokmuş hoooop sarıp sarıp harika dalgalar veriyor. haftada 3 gün föne giden için 6 aylık bir sürede cihaz kendini amorte ediyor zaten. kuaföre gitme stresi de yanınıza kar. yanlız ufak bir uyarı yapmakta fayda var, laf dinlemeyen, zor şekillenen, çok kabaran saçlarda etkisi o kadar da iyi olmayabilir. ben de dahil kullandığını bildiğim ve memnun olan herkesin saçları kolay şekillenen model. sorunlu saçlardaki etkisini bilemiyorum. denemeden almamak lazım.
  • ilgi çekici bir ürün ama bu nasıl bir fiyatlandırma anlamadım.
    evde lazer aletleri 1500 tl iken maşa ve fön için kullanılan alet 3800 tl.
  • bu ürünle ilgili anlamadığım en önemli şey, bu saatlerde tv'de reklamının çıkmasıdır.

    işe yarayıp yaramayacağı belli bile olmayan, asla "ihtiyaç" kategorisinde kabul edilmeyecek, sadece kadınlara hitap eden yaklaşık 4000-tl'lik bir ürün bu saatlerde tv başında olan hangi izleyici kitlesine hitap etmektedir? bana hitap etmediği kesin.

    böyle bir ürünü almam için ömür boyu garanti vermeleri lazım. zaten kanuni garanti süresi 2 yıl, bunlar da 2 yıl garanti vermişler.

    bu arada reklamda oynayan şu ablayı çok merak ediyorum.
  • durup dururken açıp videosunu izlediğimiz saç şekillendirici. şiir gibi şekillendiriyor maşallahswh . şimdilik sadece videosunu izleyebiliyoruz kendisi 5000 lira civarında çünkü.
hesabın var mı? giriş yap