• 9'ar taksitle 3-4 kira ödedikten sonra ortaya çıkan taksit ve faiz miktarlarıyla geleceği nokta kısır döngü olacaktır. siz bilirsiniz.
  • yurtdisinda da olan bir sistem ve bence duzgun kullanilirsa kredi karti kullanmaktan korkmanin anlami yok. sikisik oldugunuzda nerdeyse bir ay kira ertelemenize olanak sagliyo sonucta. sadece kiranin ev sahibine 1-2 gun sonra gececegini dusunup ona gore ayarlamak gerekebilir. elinizde nakit kalmadiysa biryerlerden para bulmaya calismaktan daha kolay bir yontem oldugunu dusunuyorum.
  • yaşadığım nakit sıkıntısı sebebiyle geçtiğimiz hafta keşke kiralar da kredi kartı ile ödenebilse diye aklımdan geçirmişken varlığından haberdar olduğum kira ödeme sitesi. kira günü geldiğinde nakit sıkıntısı yaşayan bünyelere ferah bir nefes aldırabilir. oranlar da nakit avans ile karşılaştırılıdığında daha avantajlı gibi geldi bana, kredi kartına puan da kazanıyorsun. bu ay ödememi bu site üzerinden yaptım bir sorun yaşamadım. kendilerini bozmazlarsa ilerleyen aylarda da her ihtiyaç duyduğunda kendilerine başvurulabilir.

    bu arada başlık açılmış ama link verilmemiş. memnuniyet karşılığı bu da benden amme hizmeti olsun.

    https://e-kira.net/
  • (bkz: şimdi reklamlar)

    reklamı da geçtim, kirayı neden bir internet sitesi üzerinden ödeyeyim ki? ne malum bir sürü kirayı havuzda toplayıp uzamayacağın? o toplanan kiralarla en masum ihtimalle kredi ceker kaçar kurnazin biri. he ama pardon, bu kadar insan aptal olamaz dimi?
hesabın var mı? giriş yap