• e-book device olarak da adlandırılan elektronik kitap okumaya yönelik cihazlara verilen ad.
  • orman yangınlarında çocuğu yanmış gibi üzülen, duyarlı olan herkesin sanıyorum destekleyeceği ürünler. çok güzel şeyler ve git gide daha da güzel oluyorlar. ülkemizde umarım itunes'un türkiye'ye gelememesi gibi olmaz ve türk basım camiası bi an önce uyum sağlar..

    (bkz: nook)
  • "kitap ağaçları yokediyoyeaaa" diyerek kendilerini savunabilirsiniz. götümüzden sallamadan salyalar saçmadan okuyalım: endüstride kullanılan odunların %42'si kağıt yapımında kullanılmaktadır cancağızlarım. kağıt atıklar çöplerin 4'te birini oluşturuyor. sadece ofiste %10 daha az kağıt kullanmanız 1.6 milyon ton karbon gazın salınımını engelliyor - 280.000 aracın trafikten çekilmesi demek. her kağıt kitap için kullanılmasa da dergisiyle gazetesiyle ciddi yer tuttuğu bir gerçek. ne kadar azaltırsanız da o kadar iyi.

    o yüzden ilerde umarım yaygınlaşır ve kullanılırlar.

    ve emin olun, yeni nesil elektronik aletlerin sadece pilleri değil çerçeveleri de tasarlanırken çok daha ileri teknolojiler kullanılıyor ve çevreye çok daha duyarlı yöntemlerle daha yüksek yüzdeyle geri dönüşülüyor. kağıt gibi görmezden gelinmiyor, yeni ürünleri alırken indirim yapılarak teşvik ediliyor.

    http://www.thedailygreen.com/…ntal-news/latest/7447

    ekleme: kaynak yukarda fw mail değil yani. inatla kafası basmayanlara duyurulur. ayrıca orman endüstrisi = kağıt sektörü + mobilya sektörü + diğer sektörlerdir. yani ağaç kesiliyorsa bunda kağıt sekötürünün yeri büyüktür. hala daha "kağıt sektörünün yeri çok değildir bıdı bıdı" demeyelim komik olmayalım..
  • turkiye versiyonu icin (bkz: reeder)
  • “ucuzlasa da alsam!” dediğim teknolojik takıntım. kişide bir şeyler okuma isteği uyandırıyor.
  • sağolsun artık kindle reading apps ile bilgisayardı, cep telefonuydu, tabletti gibi her türlü elektronik cihaz e-book reader'a dönüşüyor. yani ben toptancı olsam böyle bir durumda kindle'dan fazla sipariş vermezdim. zira cep telefonundan kütüphaneye ulaşmak, okunan sayfanın, konulan ayıracın diğer cihazlarda güncellenmesi gayet şık olabiliyor.
  • şu an piyasadaki tüm örnekleri kafayı yedirtecek kadar aptalca tasarlanmış olan, normal lcd panellerden farklı olarak doğrudan güneş ışığı altında da rahatlıkla okunabilecek ekranlara sahip, fakat bazılarında backlit özelliği bile olmayan, gereksiz pahalı, kitap okumaya yarayan cihaz.
  • yeni oyuncağım oldu kendileri son 3 gündür. getirtmesi, beklemesi vs gibi sorunlarıyla sürekli vazgeçme noktasına gelmiş olsam da, bir süredir almış olduğum en isabetli karar bunlardan birine sahip olmaktı.
    özellikle akademiye dair dertleri olan, fakat aynı zamanda çalışmak durumundaki herkese tavsiye ederim..
  • (bkz: #25554771)
  • (bkz: #25743459)
hesabın var mı? giriş yap