• elektronik müzikal enstrümanlar üreten bir marka. samplerları ile ünlü daha çok.
  • (bkz: emu)
  • creative tarafindan satin alinan ve en son emulator x adinda soft sampler cikarmis amerikali sampler ureticisi
  • ses kartlarının sürücüleri sorunlu olan firma.neredeyse altı ayda bir güncellenir.çeşitli buglar, iyileştirmeler yapıldığı yazar ancak aynı sorunlar devam etmektedir.e-mu ile ilgili forumlarda insanlar bas bas bağırmakta yardım dilenmektedir, daha iyi driverlar istiyoruz diye.misal 1820m modelinde wavelab sorunlu çalışmakta, cazur cuzur sesler yapmaktadır (berbat wdm driverları yüzünden), winamp'te parça dinleyemessiniz adam gibi, oysa bağımsız kendi halinde yazılmış olan asio4all sürücüleri ile cihaz, kendi sürücülerine göre daha verimli ve kullanışlı çalışmaktadır. creative politikası bu ürünlerinde ziyan olup gitmesine neden olmaktadır.

    edit: geçte olsa yeni sürücüler çıkmış (ver 1.81) sorunlar ortalıktan kalkmıştır.aferin e-mu.böylece ne oldu, üstte yazdıklarımın pek anlamı kalmadı gibi neyse.
  • (bkz: kx project)
  • xm7 model raf tipi hoparlörleri f/p oranında gayet tatminkar ses vermektedir.
  • 404 usb modelini evde müzik dinlemek için kullandığım marka.

    aslen home stüdyo tipi iş yapanların kullandığı bir alet bu. enstrüman girişleri vs çok çok kaliteli. hatta bir dönem oda akustik analizinde filan kullanmıştım. o işte de çok başarılı.

    ancak dac olarak f/p seviyesi çok çok iyi. özellikle 2. elde rakip tanımaycak seviyede.

    akm çipseti ile 118db snr değeri var. üstelik balanced çıkışa da sahip. kulaklık çıkışının ana çıkıştan ayrı bir potansı var. kulaklık amfisi çok güçlü değil ama her kulaklığı sürebiliyor.

    win 10 ile çalıştırmak için vista driveri kullanmak gerekiyor. sürücü imzalamayı devre dışı bırakmak yeterli.

    sıfırı 300 usd civarında 2. eli ise 400 lira gibi fiyatta satılıyor.
  • 70 ve 80’lerin vazgecilmez hiphop sound’una sekil veren sp1200 drum sampler’i olan amerikan menseili, muzik donanimlari ve yazilimlari ureten sirket.
hesabın var mı? giriş yap