• azalarak bitti çok şükür. içicilerin hepsi sigaraya tekrar döndü. birkaç dalyarak ergen kardeşimiz ortamlarda hala ilgi çekmek için elinden düşürmese de bitişi yakındır. sigara bilekliği, nikotin bandı süksüklüğünden sonra e-sigara da tarihin tozlu sayfalarındaki yerini almıştır.

    edit: 1) imla. 2) e-sigaracı tayfa gelmiş. sigarayı bırakanlara sözüm yok. e-sigaracılar okusun da ne kadar toksik olduğunu öğrensin madem. al sana kamu spotu beyinsiz.
    https://www.medicalnewstoday.com/…ticles/320818.php
  • çevresindeki üç beş keko tekrar kendini zehirlemeye başladı diye bütün memleketi öyle sanan gerzek sanrısıdır.

    millet sigara belasından kurtulmak için ne güzel bir çözüme kavuşmuş, medeniyette çağ atlamış ülkelerin sağlık bakanlıkları e-sigara için kamu spotu bile çekiyor, bizim mallar da bir pakete 15 lira para bayılıp taşak yaylası gibi kokmaya devam ediyor.
  • çok iyi bir haber. o ne lan buharlı yük treni gibi geziyordu millet.
  • yeni trend iqos .
  • bir “dalyar” ergen ekşicinin sıçtığı tespittir.

    10 ağustos’tan beri sigara kullanmıyorum. zevkle ve minimum zararla buharlıyorum. hem kesem rahat, hem sağlığım yerinde. öksürüğüm falan kalmadı. şimdi sigaraya dönmek neden matah bir şey gibi anlatılıyor bilemiyorum ama tavsiyem elektronik sigaraya dönüştür.
  • evet benim için azalarak bitti. ama 15 yıllık sigara bağımlılığımı da bitirip öyle bitti. *
  • dört yıldır ağzına sigara sürmeyen, sadece elektronik sigara içen bir kişi olarak şaşırdığım saptama ...

    dünyada sayıları 9 milyon ile 20 milyon arasında olduğu tahmin edilen elektronik sigara kullanıcısı da ekşi sözlük okumuyor olsa gerek.

    https://vaping.com/…y-people-vape-around-the-world/

    ama bizde sigara firmaları devletin de yardımıyla muazzam iş bitiriyorlar. hemen herkesin küçük beyincikleri "ama onlar daha zararlı değil mi", "patlamıyor mu onlar" zırvalarıyla sevilmiş durumda.

    bir de devlet toptan yasakladığı için, sağlığa zararlı sahte likitler, kaçakçılara gün doğuran ederinin on katı fiyata satılan cihazlar ile, insanlar doğal olarak başlarım böyle işin içine diyerek, içinde adını bile bilmediğiniz 3000 zararlı kimyasal madde bulunduran sigaraya dönüyor.

    sigaranın bu ülke sağlığına verdiği mevcut zarar, onbinlerce yıllık insan ömrü kaybının sorumlusu bu mantık.
hesabın var mı? giriş yap