• artık bu konu hakkında ne yapılmalı bilmiyorum. her gün akşam saat 6 da samandırada bulunan ofisimden çıkıp levent istikametine gidiyorum. yol yaklaşık 45 dakika sürüyor ve bu süre zarfında samimi olarak söylüyorum ki en az 100 tane çakarlı araba geçiyor. bir çoğu emniyet şeridinden gidiyor geri kalan kısmı da korna çalarak veya selektör yaparak yol almaya çalışıyor.
    eminim ki bu arabaların yüzde 90'ı sahte çakar kullanıyor. bu şerefsizleri nereye şikayet etmek gerekiyor? gerçekten biz trafik bekleyenleri enayi durumuna koyuyorlar. gerçekten ihtiyacı olan ambulansların ve polislerin geçişini engelliyorlar. artık bu duruma bir son verilmesi gerekiyor. bundan sonra o geçen her aracın fotoğrafını ve plakasını paylaşacağım burada. görenlerin de paylaşmasını istiyorum belki bu sahtekarların sayısı azalır ve ceza almalarını sağlarız.

    edit : imla
  • haklı bir isyandır. denetim ve caydırıcı ceza olmadıkça ahlaksızlar kendilerini akıllı, yaptıklarını hak zannediyorlar.
  • çakarları sahte olsun ya da olmasın sadece acil durumlarda kullanılması gereken yolda keyfi şekilde araç kullanan her araca ceza kesilmeli.sadece sivillere değil ambulans, polis ya da asker araçlarına da.
hesabın var mı? giriş yap