• türk oldugunu bilmiyor olduğum marka. ögredim sevindim. armatürleri steco ile aynı sınıftır.
  • armatürleri siteco ile aynı sınıfta değildir. siteco siemens ailesine mensup bir alman markasıdır.
  • (bkz: serbest çağrışım)
    (bkz: aeo)
  • (bkz: e a p)
  • esas faaliyet alanı armatür değil busbar imalatı olan türk firması. türkiye'de busbar ve kablo kanal sektörünün neredeyse tamamına hakimdir, ortadoğu ülkelerinde de çok güçlüdür ve avrupada da faaliyet göstermektedir. türkiye haricinde rusya'da da fabrikası vardır.
    (bkz: yerli semayenin destekçisiyiz)
  • ömürden ömür çalan bir firma. elektrik firmasındaki çalışanları özel iq testiyle mi alıyorlar acaba diye düşündürür. buradaki iq testi, belli bir düzeyin üzerindekileri almama şeklinde çalışıyor tabii.
  • bildigim kadariyla, itü mezunu bir elektrik mühendisi tarafindan ilk olarak asansör firmasi olarak kurulmustur. bu sirada yanindaki ilkokul mezunu olanlar da dahil calisanlarini da bir vefa ve güven göstergesi olarak sirket büyüdükce önemli konumlara getirmistir.
    bir cok yönden gayet takdir edilesi bu uygulama, bazi elemanlarin bulunduklari pozisyonlarin gerektirdigi egitim ve bilgiye sahip olmamasi sebebiyle zorluklara da yol acmaktadir. kendi adima sap projesi yaptigim en zor sirket olmustur. akla mantiga sigmayan istekler, excel'de oluyor (tabloya yeni bir sütun eklemek gibi) sap'de neden olmuyor (standart ekranlara sonsuz sayida alan ekleme istegi) seklindeki serzenisler sebebiyle, o dönemde calistigim sirketten istifa etmemin ana sebeplerinden biri olmustur (türkiye'deki sap sirketlerinin müsterilerin her istegine sözlesme sürecinde evet demesinde kaynakli, müsteri ve danismani karsi karsiya birakan sorunlar anlatmakla bitmez. adamlara su anda ne yapabiliyorsaniz, aynisini size sap'de yapacagiz diye söz verilmis).
    sektöründe (busbar) uluslararasi piyasalarda da epeyce söz sahibidir.
  • açılımı elektrik asansör endüstrisi olan, 100 ülkeye yakın ihraç yapan ve yerli sermayeli aile şirketler grubu. 7 grup firmasıyla hareket etmektedir ve bunlar eae elektrik, eae aydınlatma,eae elektroteknik, eae teknoloji, eae makina, eae ıtalya ve eae rusya şeklindedir. bünyesindeki ar-ge ve laboratuvarlarıyla kendi teknolojilerini üretirler.
  • tam olarak neye göre işe alım yapıyorlar merak ettiğimdir. hiçbir ilanını ciddiye almayın, arge için istedikleri assignment da, maileriniz de okunmaz. nerden mi biliyorum?
  • (bkz: experimental autoimmune encephalomyelitis)

    laboratuvar farelerinde oluşturulan multipl skleroz modeli. ms de zati tip 4 aracılı -yani t lenfosit aracılı- bir reaksiyondur.
hesabın var mı? giriş yap