• son zamanlarda şahsına yapılan linç girişimlerine yanıt vermiş eski manken. kendisine karşı nötrüm. tanımam etmem. ama kadın özellikle pilates anlamında bu ülkeye çok şey kattı. onun sayesinde pilates neymiş ayşe teyze, fatma abla herkes öğrendi. özel yaşamından bize ne? istediğiyle konuşur, görüşür. bu yazısında özellikle parmak bastığı nokta magazin haberciliğinin artık mide bulandırıcı bir hal alması. buna da kendi üzerinden yapılan haberlerle örnek vermiş. günümüzde toplum ahlakını çökerten faktörlerin başında ünlülerin nasıl yaşadığı değil magazin haberciliği geliyor.
    --- spoiler ---

    'günaydınnnn. içimden geldi, yazıyorum! cidden günlerdir hakkımda çıkan bir takım haberlere inanmakta güçlük çekiyorum. 20 yılı aşkın bu sektörde biri olarak şaşkınım ve üzgünüm! bana yıllardır makyaj yapan arkadaşıma yorum yazdım süpersin yaaa ve alkış .. beğendim hepsi bu.. ablamın kızı buse'mizi evlendiriyoruz, ona da makyaj yapacak sıra sizinkine de geliyor dedı .. ve bitti! 3 gündür gündem ebru evleniyor! yok kendini zayıflatıyor, kapılar yamulmuş yok kapı kulbu ters duruyor, 2 gündür türkiye'nin tek gündemi! buyrun ! yok mayomun üzerinde flamingo varmış, pelikan yazmışım yok pelikanmışta flamingo yazılmış, gündem bu yazılıyor çiziliyor! 3 gün önce nişantaşı'nda iş toplantısındayız, arabamı park ettim sadece 6 adım yürüdüm... özlem'i menajerimi bekliyorum.. tek dediğim şey 'arkadaşlar magazin konuşmuyorum lütfen ' bugün çıkan haberler şöyle 'ebru mutsuz!perişan ! depresyonda'. dün şöyle bir vıdeo göndermiş bir arkadaşım .. elimde maydanozlu suyum bunu bir magazin programı 45 dakikalık klip yapmış .. şöyle içti böyle içti gerçek miydi içindeki maydanozlar yoksa baska bir ot mu vardı ? inanılır gibi değil! türkiye'de bu mu habercilik? bu mu magazin? bu mu gerçek haber? susarım, konuşmam ertesi gün bir kctü habere hazır uyanman gerekir! bunları çocuk yaştan beri göğüsledim ben! şunu mu düşünüyorsunuz ? bu haberleri okuyan türkiye, insanlar bu gercek olmayan, emeksiz , uydurma haberleri mi hakediyor? herkes herşeyin farkında! ne olur emek ver, zaman ver, çalış, doğrunun peşinden git ! yap haberini! cidden amacınız ne ? neyin peşindesiniz? benim gidip boğaz köprüsü'nden atlamamı mı istiyorsunuz ? neden öldürme , yok etme peşindesiniz? neden mutsuzsunuz? neden doğru ve pozitif olamıyorsunuz? kötülük kazanacak mı? hayır! ülkemde cocuk yaştan beri çalışıyorum, türkiye güzeli oldum. modellik yaptım. sunuculuk yaptım. evlendim, anne oldum..hep çalıştım.. türkiye'ye sağlıklı yaşamı aşıladım.. pilatesi öğrettim, herkes pilatesi öğrendi! dünya kadar insana iş kapısı açtım! 7/24 çalıştım yemek yaptım ! paylaştım ! sağlığı güzelliği öğretiyorum! gönüllü birçok yerde pilates eğitimleri veriyorum! biraz vicdan sahibi olun, bende insan evladıyım.bu mutsuzluğun ve kötülüğün sebebi ne? bunu sorun kendinize?'
    --- spoiler ---
    kaynak: burdan
  • (bkz: kıyamam)
  • (bkz: pilates anlamında bu ülkeye çok şey kattı)

    uu allah başımızdan eksik etmesin.
  • şu türkçe ile bu ülkede aydın olarak yaşıyorlarmış dedirten isyan. allah'tan şu sosyal medya hayatımıza girdi de 90'lar sonu 2000'li yılların ilk 5-6 senesine kadar milletimin "elit, aydin, sosyete" zannettiği kerameti kendinden menkul ünlülerin meramını iki satırla bile ifade edemeyen insanlar olduklarını gordük.
  • bizim ünlülere cool nedir; nasıl cool olunur diye ders verilmesinin kanıtlandığı isyan.
    (bkz: cool olmak)
    bak rihanna'ya beyonce'ye j.lo'ya. böyle asparagas haberlerle çemkirmezler. sinirlenmeye bile tenezzül etmezler. bizimkiler de sorsan hepsi süperstar ama karizma yerle bir etmede nötron yıldızı gibiler. bizimkilerden bir bildiğim tarkan böyle cool. onun hiç böyle haberlere cevap verdiğini görmedim. hem bu mesele nerde 2 gündür ülkenin gündemiymiş. ben duymadım.
  • nereye sıçacak bu insanlar
hesabın var mı? giriş yap