• http://mayoneziseverim.tumblr.com/…c-d-r-ama-en-iyi

    gibi güzel mi güzel yazılar yazabilmek sosyal ağlardan meşhur olan birisi kendisi.

    asıl adı ebru vatansever'miş. tumblr sayfası fena değil.
  • bazen çok kofti şeyler yazsa da, an geliyor öyle yazılar yazıyor ki ambale oluyorsun. bunlardan belki de en güzelini bir kadın alkole para harcamamalı ile başarmıştır.
    (bkz: http://mayoneziseverim.tumblr.com/…-para-harcamamal)
  • blogundaki bir yazida gecen "birbirine çok aşık insanlar, hep ayrı ölürler. " sozuyle beni benden almis, coook uzaklara savurup orda birakmistir.
  • bu ihtiras ve edebiyatla o kadar insanın hislerine tercüman olmak esas ilginç olandır. peşinde güçlü bir kadın kitlesi var. çözümlemeye gerek yok, agresif ve zararlı olandaki hazzı değişim olarak yorumlamak cinayetin üstünü örtmek oluyor. mayonez zararlı abi. o kadar.
  • evlenmiş.

    (bkz: zaytung haberleri)
  • sinirleri zorlamaktadır an itibariyle.
  • sosyal medya programına çıktığı gün ekşi sözlükte tanınmıştır. ondan öncesinde kendisi hakkında zerre bilgiye rastlamak ne mümkündü buralarda. ibnelik olsun diye de hakkında bilgi girmemiştim. ama sonunda biri dayanamamış sanırım yapmış. olmasaymış iyiymiş.

    televizyon programlarına çıkan herkese burada yer verilse, forum sitelerinden farkı kalmaz buraların. twitter'da takipçisi var diye, ağzı bozuk, küfürbaz diye belli bir rant yapmış insanları hep buralarda göreceğiz anlaşılan.

    marjinal olmayı küfür edebilmek zanneden insanların hiçbir zaman yıldızı fazla parlamamıştır. ayrıca zaten sanal alemdeki popülaritenin kimseye bir yararı olmadığını da aklı selim olan herkes gayet iyi bilmektedir. sözüm meclisten dışarı, şu sosyal medya programı da çok berbatlaşmaya başladı. utanmasalar internet'te her 2000 takipçisi falan olanı, yayına çağıracaklar.

    bu arada yanlış anlaşılmasın, bu şahısla benim hiçbir problemim yok. kendisini tanımıyorum da zaten. ancak, bu kadar kısa zamanda ve çaba sarf etmeden kazanılan popülaritenin çoğalması sebebiyle sinirliyim biraz. hani artık şu internet aracılığı ile tanınmak, bilinir olmak o kadar kolaylaştı ki anlatamam.

    insanlar birbirlerini takipçi sayısına göre sınıflandırmaya başladı. arkadaş gruplarını ona göre seçmeye başladı. oysa dışarı çıktıklarında bir insan evladı da, "a bak bu o" demiyor yani. nerde şöhret, nerde popülarite?

    bir diğer husus da şu, şimdi bu insanın internet ortamında belirli bir kitlesi var falan... ona zaten bir şey dediğimiz yok. ama şimdi onu sevenler buna çatır çatır basacak eksiyi. ha ben silecek miyim bunu? elbette hayır. neden? kusura bakmayın ama ben bir başkasının telkinleriyle hareket eden biri değilim. birinin dolduruşu, ötekinin konduruşu derken, güdülüyor millet ama farkında değil.

    "şurada hakkımda şu şekilde yazmışlar, kakalayın cicişler" tarzında iğrençlikleri de hiç çekememekteyim son zamanlarda. hani dediğim gütme olayı var ya... heh işte. hani, kendisi cevap veremiyor ya, başkalarına verdirttiriyor!

    tehey ülkem insanı. ne olacak bu halin ben bilmem...

    sayıgılar, sevgiler.
  • senelerdir blog yazarlığı yapan, binlerce takipçisi olan, twitterda bu kitleyi daha da artıran, kitabı doğal olarak çok satanlara giren, yetmeyip gazetede ve bir dergide de yazarlık yapan pucca için "onlarca fake hesap alıp kendi kitabının reklamını yapıyor", yok efendim "serinin diğer kitapları için insanların kafasında ilk kitabın çakması algısı yaratmak istiyor" diyerek gece gece çok güldürmüştür.
  • "zamanla geçen tek şeyin, zaman olması." yazmış, pek güzel yazmış.
  • açık sözlülüğü ve yeteneği ile bir çok twitter fenomeninden ayrılan sosyal medya ünlüsü. yazılarını kitap haline getirmesini sabırsızlıkla bekliyoruz.
hesabın var mı? giriş yap