• güzel bir genç kız olmasının yanı sıra, hıncal uluç'la birlikte olduğu da bizzat hıncal uluç tarafından açıklanmıştır. (ara: allah akıl fikir)

    ece gürsel'i daha yakından tanımak içinse bayiye gidip yeşil kapaklı boxer'den almak icap eder.
  • (bkz: #3953427)
  • sözlerini de yazayım tam olsun. (yok len manyak değili google'dan buldum şimdi)

    ece gursel

    boy/height: 1.83m

    beden/ size: 36

    gogüs/ bust: 87 cm

    bel/ waist: 57cm

    basen/ hips: 87

    ic - dis bacak :94 - 119
    inside/ outside leg :

    ayak / shoe : 40

    göz: yesil
    eyes: green

    2 saat sonrası editi: dikkat etmemişim copy-paste yaparken. ablam 40 numara ayakkabı giyiyormuş. yuh!
  • zenginin malı züğürdün çenesini yorarmış misali bir gazetede hıncal uluç ile çıktığı yazıldıktan sonra, "genciz, güzeliz, bu kaynak israfı niye?" ruh hali içinde birdenbire suser'lerin ilgi odağı olan zavallı genç kız, ki burada "zavallı" kelimesi, kendisinden doğa kurallarına aykırı şekilde yaşlı bir insanla beraber olarak onun statüsünün bir kısmının kendisine sirayet edeceğini sanmasından dolayı kullanılmıştır.

    sözlükçüler müsterih olsunlar, söz konusu röportajdaki "çıkmak", "kız arkadaş" ve benzeri tanımlar, beraberce bir takım davet, gösteri, sinema ve sair aktiviteleri ziyaret etmek şeklinde kullanılmış olup, bildiğimiz anlamda kadın-erkek ilişkisi fiilini kapsamamaktadır.

    bu tip birliktelikler aşağıdaki fasıl altında incelenmektedir:
    (bkz: simbiyoz)
  • 7 şubat 2005 atv haber bülteninde hıncal uluç'la aşkı(!!!) *yarım saate yakın haber olan, kendi tabiriyle "haute couture taşımak" için silikon taktırdığı göğüslerinin birinin sağa birinin sola baktığı* 30 dakika boyunca gözümüze sokulan hatun kişi. hıncal uluçun beyanatında "kız arkadaşım sandalyesini çekmez, sigarasını yakmaz, hesabını ödemez" cümlesinin daha çok son parçasıyla* ilgilendiğini düşünmekteyim.
  • eksi sozluk magazin servisi hurriyetten copy paste sunar...

    hıncal uluç'un 21 yaşındaki sevgilisi ece gürsel, kelebek'te bugün çıkan röportajında, "babamda görmediklerimi o tamamlıyor" diyor. hıncal uluç'la henüz sarılmadıklarını da ifade eden gürsel, "her yerde hıncal'ın sevgilisi yazılıyor oysa aramızda aşk muhabbeti olmadı. hıncal'ın bana kazandırdığı çok büyük artılar var, kendimi paris'te bir üniversiteyi kazanmış gibi hissediyorum. babam yaşça hıncal'dan küçük. babamdan görmediğim o duygu kopukluğunu hıncal tamamlıyor. işte o yüzden başka gözle bakamıyorum" diyor.

    hıncal babamın yerini tutuyor

    röportaj:sema denker

    65 yaşındaki gazeteci-yazar hıncal uluç’un ‘hayatındaki kadın’ 21 yaşındaki manken ece gürsel, ‘ortada bir ilişki yok ama ihtimal var’ dedi. genç manken, uluç için ‘babamdan göremediklerimi o tamamlıyor’ diye konuştu.

    sohbet etmekten keyif alan iki dostuz

    herkes onların aşkını konuşuyor ama 21 yaşındaki ece gürsel, ‘bizim aramızda hiçbir zaman sevgi ya da aşk muhabbeti olmadı. biz, yemeğe, tiyatroya giden, sohbet etmekten çok büyük keyif alan iki dostuz’ diyor. ardından ekliyor: ‘yaşadıklarımıza bir ad koyulacaksa, ‘evet, flört ediyoruz’ diyebiliriz.’

    iki yıl önce tanıştığımızda, basketbolcu zaza ile evlilik planları yapıyordun. neden ayrıldınız?

    zaza ile hem çok güzel hem de çok kötü dört yıl geçirdik. benim için ne kadar zor bir ilişki olursa olsun, ona karşı hálá çok büyük bir saygım var. ve bu saygım da hiçbir zaman bitmeyecek. o, benim ilk ve tek aşkımdı. çok sevdim fakat birbirimizi tükettiğimiz için bu ilişkiyi yürütmeye gücümüz kalmamıştı. ve beş ay önce ayrıldık. ayrılırken ne yazık ki dost kalmayı başaramadık.

    - hıncal uluç’la nasıl tanıştınız?

    koreograf uğurkan erez’in, ertekin’in yerinde verdiği yılbaşı partisine gittim. o gece hıncal’ın dikkatini çekmişim. çünkü kocaman bir şapkayla katılmıştım davete! ertesi gün ertekin bey cafenin halkla ilişkilerini yapıp yapamayacağımı sordu. ben de konuşmak üzere cafeye gittim. baktım, hıncal da orada. tanıştık. bana, ‘boxer dergisi için çekim yapmak ister misin’ diye sordu. röportajı da kendisinin yapacağını söyledi. dört, beş günlük bir kamp süresi geçirdik. defilelerimi izledi, birlikte tiyatroya, sinemaya gittik, yemek yedik. bu zaman içinde de röportaj yaptı.

    - belli ki kamp süresi bir bahane.

    sanırım... 21 yaşındayım ama yaşımdan çok daha olgun birisiyim. çok kitap okurum, sinemaya, tiyatroya giderim. ailem, bazı değer yargıları benim için çok önemlidir. bütün bu özelliklerim onun çok hoşuna gitmiş. benimle her konuda konuşabildiğini söylüyor. bir de bana, ‘neden mesleki anlamda olman gereken yerde değilsin?’ demişti.

    - yani, ‘aman bu kız müthiş! olması gereken yerde değil. onun elinden tutayım’ durumu mu var?

    hayır. o bir hayır kurumu değil ki elimden tutsun! mesela manken nihan akkuş’la da röportaj yaptı ama onunla hiçbir yerde görülmedi.

    bana prenses gibi davranıyor

    - neler oluyor peki aranızda?

    biz, çok iyi iki arkadaşız. bana kazandırdığı çok güzel artılar var ama ortada bir ilişki yok. gazeteleri okuyunca şaşırıyorum. her yerde ‘hıncal uluç’un sevgilisi’ yazılıyor. aramızda ‘sevgili’ diye yazılmasını gerektirecek bir şey yok ki! bizim aramızda hiçbir zaman sevgi ya da aşk muhabbeti olmadı. biz, yemeğe, tiyatroya giden, sohbet etmekten çok büyük keyif alan iki dostuz.

    - ‘ilk adımı atarım, beklerim’ diyor hıncal bey. o elini tuttu, sen de çekmedin... yani karşılık verdin?

    kendisiyle bir şey konuşuyorduk, o sırada elimi tuttu. ben de çekmedim. medeni insanlarız, niye çekeyim ki? herhalde elimi çekmeyişimi, attığım bir adım olarak algılamış olabilir.

    - huzur bulmanın dışında mutlaka seni etkileyen başka özellikleri vardır ki, hıncal bey’in yanındasın.

    beni her konuda eğitiyor, hem de ‘senin hiçbir şeye ihtiyacın yok’ demesine rağmen. çok kibar ve nazik birisi. ben, nezakete çok önem veririm. yani yanımdaki erkeğin arabadan önce inip kapımı açmasından, paltomu giyerken yardımcı olmasından hoşlanırım. işte hıncal böyle birisi! bana prenses gibi davranıyor. diğer ilişkimden dolayı bozuk olan psikolojimi düzeltti. kimse kimseyle bir ay içinde deliler gibi bir aşk yaşayamaz. bizim de aramızda aşk yok!

    - dostluğunuz ileriki tarihlerde aşka dönüşebilir mi?

    zaza ile dostluktan aşka dönüşen bir ilişkimiz oldu. hıncal, hayatımdaki ikinci erkek. yarın ne gösterir onu bilemem. tabii ki sevgili olma ya da birbirimize aşık olma ihtimalimiz de var. ama şu an aşk anlamında ona karşı bir şey hissetmeye şartlı değilim. yeni bir ilişkiden çıktım, çok üzüldüm, çok yıprandım. o da bunun bilincinde. zaten kendisi de benim yaşadığım gibi zor bir ilişkiden çıkmış. en güzeli ilişkimizin böyle dostluk çerçevesinde olması.

    21’inci yüzyıl genci değilim

    - duygularını sorguluyor musun?

    ‘acaba ben aşık mıyım’ diye sorgulamadım kendimi. hıncal’ın da bu anlamda bir adımı yok. eğer bana bir gün açılırsa, bana aşık olduğunu söylerse, o zaman ne olur bilemem. ama dediğim gibi ‘asla olmayacak’ diye bir şey diyemem.

    - flört ediyorsunuz o zaman.

    yaşadıklarımıza bir ad koyulacaksa, ‘flört ediyoruz’ diyebiliriz. iş sadece cinsellik demek değil. günümüz gençliği ilişkilerini cinselliğe endeksli yaşıyor. kendisi de demiş, ’tak fişi bitir işi.’ ben yapı olarak biraz eski aşkları seviyorum. kesinlikle 21’inci yüzyıl genci değilim.

    - sıcak temaslarınız var mı, el ele tutuşmak, sarılmak gibi.

    sevgili değiliz ki el ele gezelim. henüz sarılmadık da... elimi tutuyor, o sırada bir sıcaklık yaşıyoruz.

    - ‘sevgili olma ihtimalimiz var’ dedin. peki aradaki 44 yaş, bir kez daha düşünmene neden oluyor mu?

    aramızdaki yaş farkını, ben beynimle kapattım. o da karşısında 21 yaşında birisi varmış gibi davranmıyor. bakın, ben hıncal’dan çok hoşlandım. keyif adamı, çok dolu birisi. inanın kendimi paris’te bir üniversiteyi kazanmış gibi hissediyorum. çünkü her dakika bir şeyler öğretiyor sana.

    - senin için ‘reklam yapıyor’ da deniliyor.

    insanların ağzı torba değil ki büzesin! her şeyi zaman gösterecek. gündeme gelmek için hıncal’ı bulayım gibi bir derdim olmadı. ben kadere inanırım. niye onu ya da çevresini basamak olarak kullanayım ki! ayrıca hıncal bunu anlamayacak birisi mi? ayrıca benimle bir hafta gezdi, baktı, analiz yaptı. ben de tartıyorum bazı şeyleri. kısa yoldan bir yerlere gelmek isteseydim, bunu çoktan yapardım. zaza ile ilişkim bittikten sonra çok arayan oldu. hepsinin suratına kapattım.

    babam bana karışmaz

    - baban yaş olarak küçük mü hıncal bey’den?

    küçük.

    - çıkan haberler karşısında ne söyledi sana?

    kendisi azerbaycan’da, internette okumuş. ‘doğru mu’ diye sordu. ben de doğru olduğunu ama bir problem olmadığını, keyifli ve mutlu olduğumu söyledim. bizim ailede kimse, kimseye karışmaz. annem de bir şey söylemiyor. sadece aşk yaşamaya psikolojimin müsait olmadığını söylüyor. ayrıca annem hıncal’ı tanıdı. ‘keyifli, kadına kadın olduğunu hissettiren birisi’ olduğunu söyledi. ben yıllardır kadın olduğumu unutmuştum açıkçası. o bana hatırlattı.

    aramızda bir alışveriş var

    - babanla ilişkilerin nasıl?

    annem ile babam yıllar önce boşandı. babam işi dolayısıyla sürekli gezer. dolayısıyla ayrı ve kopuk yaşadık. dertleşemezdik. hep telefonla ya da yılda iki- üç defa görüşürdük.

    - hıncal bey, senin için bir baba modeli olabilir mi?

    babamdan görmediğim şeyleri tamamlıyor olabilir. babamdan alamadığım akılları ondan alıyorum. bana ‘şunu yap, bunu yapma’ diyebiliyor. babamla böyle bir şey yaşamadım. babalık yapmaya fırsatı olmadı diyelim. babamdan göremediğim o duygu kopukluğunu evet hıncal tamamlıyor. işte o yüzden başka bir gözle bakamıyorum kendisine şu anda! hislerimin ne olduğunu tartıyorum. hiç ihtiyacı olmamasına rağmen belki ben de ona bir canlılık veriyorumdur. aramızda böyle bir alışveriş var işte!

    ben yoruluyorum o yorulmuyor

    - herkes ‘babası, dedesi yaşındaki adam’ diyor. aranızdaki yaş farkını ve seks hayatınızı sorguluyor. bütün bunlar seni nasıl etkiliyor?

    dedelerim hıncal’dan büyük! bunlar tuhaf şeyler. michael douglas ile catherine zeta jones’un çocukları bile var ve ne kadar mutlular, değil mi? sonuç olarak bütün bu konuşmalar beni rahatsız etmiyor. isteyen, istediğini söylesin! ayrıca bir şey söyleyeyim mi, karşımdaki insan benden daha genç! ben yoruluyorum, o yorulmak nedir bilmiyor. bazen ben ona ayak uydurmakta zorlanıyorum.

    cinsellik şart değil

    - bu birliktelik sana itibar kazandırdı mı ece?

    gerçek ece gürsel’i hıncal’la tanıdı insanlar. açıkçası bu beni mutlu ediyor. çünkü bugüne kadar kendimi ifade edememiştim.

    - eğer dostluk aşka dönüşürse, evlilik olabilir mi?

    şu anda evliliği düşünen birisi değilim. zaman geçsin, bizim dostluğumuz çok farklı boyutlara gelirse, evlilik neden olmasın, olur tabii ki! ben de yuva kurmak isterim. aradaki yaş farkına bakmam.

    - aşkın olduğu yerde seks vazgeçilmez bir unsurdur. peki cinsellik hakkında ne söyleyeceksin?

    ‘yarın aşk yaşarsam, cinsellik nasıl olur?’ boyutunda hiçbir zaman bakmadım olaya. ayrıca cinsellik şart değil.

    - olur mu canım, cinsellik de çok önemli!

    o gözle, yani sevişmek anlamında bakmıyorum ki şu an olaya! genç, yakışıklı birisini gördüğüm zaman da bu gözle bakamam ben. önce psikolojimi düzeltmem gerek. birisini çok sevdim, ondan vazgeçene kadar uzun bir dönem geçirdim. hıncal benim şu an psikoloğum gibi.
  • hıncalla aralarında cinsellik olmadığını açıklayarak, 2 haftadır "hıncal ilik gibi kızı götürüyor" diye hasetinden çatlayan yurdum erkeklerinin yüreğine su serpmiş ilik...eee.. entelektüel şey...
  • bugün çeşitli gazetelerde ispanyol dergisine verdiği pozlardan örnekler bulabileceğimiz güzel manken.
  • literature kulturel flort gibi bir tabir kazandiran ve seviyeli iliskilere yonelik cehaletimizi ortadan kaldirarak gorgumuzu artiran manken..
hesabın var mı? giriş yap