• çok genç gazeteci. cesur, mağduriyetlere karşı duyarlı. aynı zamanda çok güzel. 15 temmuz araştırmaları dedektif titizliğinde. erzincanlı olup boyu uzundur. yıldızı son zamanlarda parlayanlardan.
  • yotube hesabına destek verilmesi gereken gazeteci. alternatif medya gazetecilerine tam destek.

    https://www.youtube.com/…l/ucngqo1pkdaowkxph-oembca
  • 15 temmuz süreci boyunca sözlükte refere ettiğim, şerh düştüğüm çoğu konuda yazı yazmış, bilinmeyen ya da dile getirilmeyeni ilk defa dile getiren gazeteci abla. tabi arada zamanlama farkı olsa da o kadar kusur kadı kızında da olur. tabi bir de şu sıra darbe mevzusu ile ilgili en çok refere edilen, bağımsız gazeteciliği övülen hanımefendi olduğunu da ekleyelim.

    olaya ne kadar aşina olduğu ile ilgili olarak 8 nisan 2018'de kaleme aldığı bi' yazısından refere:

    "5.neticede albay murat korkmaz’a cb muhafaza alayı, albay halit kazancı’ya da 4. ana jet üssü toplanma yeri olarak kararlaştırılıyor ve görev tevdi ediliyor."

    işte bunlar hep gazetecilik.
  • dinlemeye değer bir gazeteci.
  • hazırladığı donanma davası videosu kendi hesabında "kaldırılmış" olarak görünüyor. erişim yasağı getirildi diyenler de var.
    bu gidişle başına bir işler gelebilir..
  • bugün nihat genç'in hakkındaki yazısını okuduktan sonra twitter'ına baktım. twit'lerine mention atanların yüzde doksan dokuzu fetö-pdy sempatizanı olduğu açık hesaplar. eşi de muharrem ince'nin yanında çalışmalardaymış. çok başarılı bir seçim çalışması yürüten ince'nin bu şaibeli insanları etrafından uzaklaştırması gerekiyor.

    tanım: dikkate alınıp mesafeli yaklaşılması gereken "gazeteci"
  • fetö mağduru ve 15 temmuz gecesi ankara'da kritik noktalarda darbecilerle mücadele etmiş mustafa önsel komutanımıza iftiralarda bulunmuş bir atatürkçü görünümlü tetikçi fetöcüdür. kendisi ergenekon davalarında bile hukuk dediğini twitter hesabında o zamanlardan kalma bir fotoğrafı ile ifade ediyor fakat iftira attığı kişi balyoz şeref madalyasına sahip bir kurmay albay emeklisi olduğunu unutuyor olamaz.
hesabın var mı? giriş yap