• yaprak dökümünün altına yazılanların tümünde hakkı tümünde emeği olan senaristtir. kendisi bir kitabı yeniden yazmaktadır. bir insanın değişmesi kadar zordur klasik bir eserin yeniden yorumlanması.
  • ekürisi melek gencoğlu ile birlikte sözde sıradan olmayan izleyicinin 'lüküs hayat' algısıyla dalga geçiyorlar. misal aşk-ı memnu da gecesi 1500 dolar olan bir mekanı kullanıyorlar, hoop ece vahapoğlu, ayşe özyılmazel gibi kızçeler hafta sonu mekana doluşup pijama partisi düzenleyip ballandıra ballandıra deneyim anlatıyorlar. sırf bu sebeple bile hastanızım! yolunuz bereketli olsun.
  • melek gençoğlu'yla birlikte uyarlama senaryo konusunda profesyonel ikiliyi oluşturmaktadır. ama yaratıcı, özgün senaryo dersen cık, orası tutmuyor işte. kendisinin gençoğlu'yla bir gün kendi yarattıkları orijinal olan bir diziyi de izlemek isterim, hem de çok. olan bir eseri yeniden yazıp reyting kavramını gençoğlu'yla birlikte benimsediğine göre, orijinal bir yapımda kimbilir neler olacaktır. (bkz: sıkı dur kazım)
  • fatmagül'ün suçu ne adlı dizinin de senaristlerinden biridir. diğeri de malum ekürüsü melek hanımdır.
  • bihter'in cenazesine giydiği fırfırlı tül eteği ile hala akıllardan çıkmayan senarist.
    partneri melek gençoğlu ile uyarlama işinde başarılı olabilirler ama özgün senaryo yaratmakta çuvallamış gibiler.(bkz: kuzey güney)
    gerçi durdum ve düşündüm de 2012 model perşembe günlerinde de çok matah değil be. (bkz: fatmagül'ün suçu ne)

    (bkz: ece-melek tipi dizi senaryosu yazma rehberi/@stylus)
  • ölmeden uyarlama olmayan özgün bir senaryo da yazar umarım.
  • senaristliğe melek gençoğlu ile de tanıştığı "mahallenin muhtarları" ekibinde başladığını da ekleyelim madem öveceğiz sdlkfdsjk.
  • senarist olamadığı için otomatikman coğrafya öğretmeni olduğunu sanan şahısların nedense garez beslediği bir senaristmiş kendisi, bunu anladık.

    ekvator'a da , ekvador'a da gitse aynen gittiği gibi geri dönecek kadar sığ değil neyse ki, garez besleyicilerinin aksine.
  • sanki ispanya'ya gidip de "nijerya'ya gittim" yazmış gibi, anlamsızca ve mantıksızca laf atılan bir insan.

    yahu gittiği ülke, ismini ekvator çizgisi üzerinde bulunmasından alıyor. ve orada konuşulan dilde, ikisi aynı şey. sen burada türkçe konuşurken karıştırma diye coğrafi terim olanı t ile yazıyorsun, ülke ismi olanı d ile.

    ki bence bu da, söz konusu ülkenin isminin nereden geldiğinin net anlaşımasına engel bir durum. ekvator = ekvador = equador, hepsi de aynı ülke. alınız buradan yakınız: (bkz: #9728881)

    şimdi, bir insan hakkında bir şey söylemek istediğinde bundan hareketle söylüyor olmak, söyleyen hakkında ne ifade ediyor acaba bize?
  • melek gençoğlu ile birlikte yaprak dökümü, aşkı memnu ve şuanda kuzey güney i yazalan ikiliden biri. bu ikilinin yaptığı bütün dizilerde karakterler dakikada birbirlerine 10 laf sokma yeteneğine sahiptirler. diziler diyalog şeklinde değil laf sokma şeklinde senaryolaştırılır. aşkı memnuyu severdim ama daha iyi senaryo ile daha iyi olabileceğini de hep düşünmüşümdür.
hesabın var mı? giriş yap