• betsson'a kredi kartınızla para yatırmak isterken aldığınız hata mesajları sonrasında, alternatif para yatırma seçeneklerine göz gezdirirken rastlayabileceğiniz, ne idüğü belirsiz e-cüzdan.
  • bets10 para yatırmak ve para çekmek için artık speedcard yerine bu aracı kuruluşu tercih etmektedir, kendilerinden gelene e-posta şu şekildedir;

    ecocard

    ecocard, dünyanın önde gelen güvenilir ödeme şirketlerinden biridir. ecocard sayesinde bets10 hesabınıza kredi kartınızı kullanarak veya uluslararası banka havalesiyle para yatırabilirsiniz. ecocard hesabınıza çekeceğiniz paranızı başka bir ecocard kullanıcısına gönderebilir, banka hesabınıza çekebilir, ecocard atm kartı ile atm'lerden çekebilir veya ecocard sanal kartı ile internet üzerinde kullanabilirsiniz.

    - hesap açmak tamamen ücretsizdir.

    - para çekme ve para yatırma işlemleri son derece güvenlidir.

    - türk lirası para biriminde ecocard hesabı açabilirsiniz. dilerseniz dolar, euro veya diğer para birimlerinde ecocard hesabı açabilirsiniz.

    - ücretsiz bir ecocard mastercard sahibi olabilirsiniz. bu kart ile hem alışveriş yapabilir hem de mastercard logolu atm'lerden para çekebilirsiniz. kartınız 2 hafta gibi kısa bir sürede adresinize ulaşmaktadır.

    - aynı ecocard hesabı ile hem para yatırabilir hem de para çekebilirsiniz.

    - türkçe müşteri hizmetleri

    - 7/24 canlı chat müşteri hizmetleri (sadece ingilizce)

    - banka havalesi ve kredi kartı ile para yatırma imkanı.

    - masrafsız para yatırma.

    - ecocard hesabınızdan bets10 hesabınıza ücretsiz para aktarma.

    - tüm işlemleri türkçe menülerden gerçekleştirebilme imkanı ve türkçe sıkça sorulan sorular menüsü.

    saygılarımızla,

    bets10 müşteri hizmetleri
  • özelliklerina bakılırsa speedcard'dan daha avantajlı duran kart.
  • kaydınızı tamamlamadan önce ilginç bir uyarı sunan kart. iflas edersek yarrağı yediğinizin resmi olur diyorlar galiba.

    edit: site kökten tasarım değiştirmiş olduğundan ilgili link kurbağa olmuştur. yarrağı yeme ihtimalini azaltmışlar ayrıca.
  • bets10'un speedcard'a tavır almasıyla başvurduğum ve bugün itibariyle elime ulaşan kart. öncelikle speedcard çıkarmak için ne kadar uğraştığımı düşününce, elde etmenin daha kolay olduğunu söyleyebilirim. speed card visa'ydı, bu mastercard. bu kart ile de dünyanın her yerinde "mastercard" ibaresini gördüğünüz atm'lerden işlem yapabiliyorsunuz. (bkz: we want the funk)

    hesap ücretleri ve limitleri için: https://www.ecocard.com/feesandlimits.aspx
  • banka hesabiniza para cekmek icin ''sabit'' 20 lira ucret aliyor. mafya misiniz yavrum?
  • günlerdir para yatırmaya çalışmaktan yorulduğum online cüzdan. sinirlenip müşteri hizmetlerine mail attım kapatın hesabımı diye. 15 dakika sonra hesabımı isteğim üzerine kapattılar. sonradan öğrendim ki asıl sorun bütün finansbank kredi kartlarındaymış. şimdi işin yoksa o kadar belgeyi tekrar yolla açtır hesabı.
  • kartı alıp almama konusunda çok git-gel içerisindeyim. şu an hesabım silver. tempo'dan para buraya anında geçiyor. fakat eco'dan banka hesabıma geçmesi nerden baksan 5 iş gününü buluyor. kartı aldığım an istediğim atm'den paramı sıkıntısız çekebilir miyim? bir kere 500 tl para çektim. iş bankasına yattığında bakiyede 472 tl kalmıştı. ecocard'ım olduğu zaman kesintisiz bir şekilde paramı çekebiliyor muyum onu öğrenmek istiyorum.

    ecocard'ı olup da memnun kalan arkadaş varsa dm kutusunu yeşillendirirse sevinirim.
  • ecocard sahibi olduğunuz vakit mastercard ibaresi olan ( ki henüz olmayanına rastlamadım) her bankamatikten paranızı çekebildiğiniz kart.

    daha önce 4-5 sefer yüklü para çekimi yapmış birisi olarak (750-500-600...) maalesef kesinti olmaktadır ancak bu kesinti %10 geçmemektedir. tempobette ve bets10'da bahis yaptığım için talimat verdiğim paranın 1 saat içinde elimde olması bana göre ecocard'ın en güzel özelliğidir.
  • atm den para yatirabildigi yazan card ancak hangi atmlerden yatiriliyor web sitesinde belirtilmemis. bilenler varsa yesillendirsin.
hesabın var mı? giriş yap