• são paulo'dan porto'ya 4 milyon €'ya transfer olmuş 20 yaşındaki genç, yetenekli sağ bek.
  • sao paulo’da yetişen ve porto’ya transfer olan sağ bek orjinli stoper.
  • bir maçta pozisyon değiştirip sağ beke geçmek zorunda kaldı. hangi pozisyonda daha iyi cidden karar veremedim. henüz 20 yaşında olmasına rağmen son derece soğuk kanlı ve kaliteli bir defans. muhtemelen porto'dan birkaç sene içerisinde a sınıfı bir takıma transfer olacaktır.
  • 50 milyon euro karşılığında,zidane'ın real madrid'e getireceği ilk oyuncu olacaktır.
    anlaşma tamam gibi.
  • real madrid anlaşıldığını açıklamış kendisiyle.zidane ilk transferini gerçekleştirdi böylelikle.
  • real in yeni transferi olan savunmacı. yalniz şunu düzeltmek gerekiyor . kendisi zidane transferi değildir. transferi konusunda ocak ayında anlaşılmıştı zaten . real in pepe nin gidişinden sonra yaşadığı kaliteli 3. stoper eksikliğini doldurması bekleniyor kendisinden.
    bekleyip görmek lazım.
  • real madrid'in gelecek yıl için yaptığı ilk transferdir. daha önce anlaşıldığı söylense de zidane'ın onayı olduğu aşikar. porto lig yarışında ve cl'de devam ediyor. medeni insanlar oldukları için böyle dönemde böyle bir açıklamadan rahatsızlık duymuyorlar.

    real'in yeni sezon için bir kaç transferi daha bu şekilde açıklayacağı sadece büyük transferleri sezon sonuna bırakacağı konuşuluyor.
  • genç brezilyalı stoper. sezon başı porto sao paolodan aldı güzel fiyatla reale yolladı.
    realin bundan alması zor olsada kadroya dahil etmek için baya mesai harcayacağı oyuncular;
    -michael frey
    -andre ayew
    -loris karius
    -islam slimani
    -roman neustaderdir
    not: roman berava olduğu için real 1-2 gün içinde transferi açiklayabilir.
  • real madrid'in çok fazla takviye ihtiyacı duymadığı stoper mevkisine yaptığı 50 milyon euroluk takviye.

    her ne kadar varane formsuz olsa da esasında baktığımızda sergio ramos-raphael varane-nacho fernandez-jesus vallejo iyi bir dörtlü. vallejo'yu beğenmeyenler olabilir ama nacho ilk piyasaya çıktığında 21 yaşındaydı ve çok çok vasat bir oyuncuydu. ben hala beğenmiyorum gerçi ama gene de yedek stoper olarak iyi bir oyuncu. buraya 50 milyon euroluk transfer yapmanın amacını tam anlayamadım. daha önce mourinho döneminde marcelo'nun arkasına 30 milyon euroya fabio coentrao getirilmişti, coentrao neredeyse hiçbir şey katamamıştı takıma. ramos'un biletini kesecek sanırım perez, öbür türlü bu transferin açıklaması yok. ya da zidane ronaldo döneminde de denediği üçlü savunmaya dönecek.

    real'in esas sorunu hücum hattı. bale istenmiyor ve kötü, benzema 5 senedir dökülüyor, vinicius junior daha hazır değil. isco düşüşte, asensio istikrar yakalayamadı, vazquez'in maksimumu sevilla, villarreal gibi takımlar. ve hücum hattını toparlamak için gözden çıkarılması gereken miktar çok yüksek, kariyerinin en formsuz dönemini yaşayan thomas lemar bile 65 milyon euroya transfer olmuşken müşteri real madrid olunca iyice kallavi bir fiyat çekilecek. bakalım görelim, perez los galacticos vol 3'ü nasıl yapacak?
  • şu an premier ligde oynamadığı için bizim ekşi aleminin farkına varmadığı taş gibi stoper. ramos gitti varane gitti derken real yeni 10 senelik stoperini bulmuş bile. perez bu işi biliyor.
hesabın var mı? giriş yap