• 2010'da kurulan şimdiki halini 2015'te alan ankaralı thrash metal grubu*.

    elemanları:
    tolga sert: vokal, gitar(ritm)
    burak sarıgül: bass
    doğukan gürel: davul
    anıl ayaydın: gitar

    diskografisi de şöyle:
    load another bullet
    liberate then separate**
  • bugün ankara (bkz: noxus pub) 'da konser verecek grup. yeni albümlerini dinledim ve genel olarak kötü değil. tabii gelişmeleri gerek o ayrı konu. benim son dinlediğimde aklıma keşke düzgün bir vokal bulsalar cümlesi gelmişti. bugün de dinleyip bu öneri yine mantıklı gelirse kendilerine sunacağım.

    gençleri dinleyin, destekleyin. albümleri hemen hemen her platformda var. buradan da konser öncesi kendilerine selamlar.
  • load another bullet, crossfire'ın aggression treaty albümü ile birlikte, bu topraklardan çıkmış en iyi thrash metal albümüdür.
  • ankara'nın sahip olduğu en iyi thrash metal grubu. özellikle megadeth coverları dave mustaine'e ibret verecek kadar iyidir. vokalleri tolga sert ile tesadüf eseri tanışmış bulunuyorum. hayatımda tanıdığım en mütevazi insanlardan birisidir.
  • lead gitarda anıl yerini kaan ünlü almış, anıl ile tanışma fırsatım olmuştu şans eseri, tam bir müzik tutkunu dinlemediği iş yoktu en deneysel müziklere kadar. "tolga 80ler thrash hastası bana kalsa ulver tarzı işler yapardım" demişti.
  • perdeleri klavye seviyesine inmiş lag akustik gitarını sorunsuz diye itelemeye çalışan bass'çıları burak sayesinde tanıdım bu grubu. grup iyi çalıyor da, o bassçı olmamış gençler.
  • ankara'nın bilindik thrash gruplarındandır, şehirdeki geri kalan thrash gruplarını kötülemek gibi olmasın da adamların her işindeki öncelik kalite.
  • türkiye'den çıkan tartışmasız en kaliteli müzik projesi. avrupa'da ortaya çıksalar ortalığı yıkarlardı geyiğine girmek istemiyorum ama öyle. güzel ankaramda bir gün karşılaşmak dileğiyle.
  • öncelikle bugüne kadar onlar hakkında yazmamış olduğum için özür diliyorum kendilerinden..

    ebatları ve sahne duruşunun (ve yazdığı eserlerin) aksine dünyanın en tatlı, en efendi insanlarından biri olmaya aday gösterebileceğim tolga ve saz arkadaşları geçen ay in vaulted halls entombed adlı yeni albümlerini çıkardılar.. yoğun bir dönem bitişinde dün catharsis'in klibi sayesinde farkedebildim, bu aralar çıkacağını biliyordum.. iki gündür doyamadan dinliyorum.. her albümde üstüne koyuyorlardı gencolar, bu albümün üzerine nasıl koyacaklar bilmiyorum.. müthiş bir işe imza atmışlar.. ellerine sağlık hepsinin..

    şu hayatta en sevdiğim iki insan türünden biri sevdiği işe tüm aklını, gönlünü katıp en iyi şekilde yapmaya çalışan insanlar.. bu çocuklar da thrash janrası için tam olarak da bunu yapıyorlar..

    tanımı da verelim: şehrimden, kısmen de olsa mensubu olduğum üniversiteden çıkmış gurur duyulası thrash metal devi..
hesabın var mı? giriş yap