• iata kodu edi, icao kodu egph'tir.

    koordinatlari;
    latitude : 55°57' 0" n
    longitude : 3°22' 21" w

    telefon: 0131 333 1000
  • edinburgh'un derli toplu havalimanıdır. dışarıdan bakınca büyük zannedilen, içine girilince ufak olduğu anlaşılan bir havalimanıdır. eu dışından gelişlerde körükten pasaporta olan mesafe ortalama hızla 4-5 dakika kadar sürer. şehir merkezine gidişler için pasaporttan geçip bavulu aldıktan sonra devam edersiniz ve dışarı çıkarsınız. airlink 100 numaralı sizi şehir merkezine götürecek airport- city centre otobüslerinin kalktığı nokta son 7 ayda 3 defa değişmiştir. ancak tabelalardan airlink 100 yazısını takip ederek rahatlıkla bulabilirsiniz. tabelalar güncellenmektedir. havalimanına gidişler için ise sizi şehir merkezinde bıraktığı noktadan binebilirsiniz. (şehir merkezine gelişerde merkezdeki waverley tren istasyonunun tam karşısında bırakır)

    bu havalimanından gidişte ise averaj bir duty free vardır. yolcu bekleme salonları ise ortalama büyüktedir. genel olarak ise şikayet edilecek bir yanı yoktur.
  • gitmedigim gitmeyi de dusunmedigim vasat havalimani. william wallace'a yapilan yanlislardan oturu iskoclari protesto ediyorum.
  • burdan kalkıp şehir merkezine giden otobüslerde ücretsiz internet var. sömürünüz..
  • fast track'i başarılı uygulayan havaalanı
    vergi iadesi sistemi manuel. customs office yok. evrakları bir zarfa koyup posta kutusuna atıyorsunuz. yaklaşık 1 ay sonra iade geliyor
hesabın var mı? giriş yap