• 2002-2003 sezonunda 3. ligten de düşmüştü bu renkleri yüzünden hiçbirzaman gerçekten sevmedigimiz takım. zamanında fanatik gruplari genc 22 liler ve serhad cocuklariydi. eski belediye baskani hamdi sedefci zamaninda basarili bir donem gecirmislerdir. ezeli rakipleri tekirdag, corlu, babaeski ve kirklarelidir.
  • amatör küme maçlarında 3.lige kalma play-off'larına kadar yükselmiş şehir takımı.zamnında bünyesinde böylesine oyuncular barındırabilmiş bir takımın amatör kümede olmasını akıl almıyor.
    ayrıca osman tanburacı da gazetede köşesinde belirttiği üzere;bu takımın ve daha birçok gelişmiş illerin; şehir takımlarının birinci ligde olmamasından rahatsızlık duymuştur.
  • sanırım 1996 gibiydi, edirnede her iş yerinde onların resmi vardı. "1. lige doğru" yazıyordu üstünde kaliteli adamların bulunduğu o takımın posterinin. sonra bir anda ne oldu bilmem ama 3. lige kadar düştü edirnespor. şimdi ise amatör kümede edirne süper amatör küme ligini ancak ikinci bitirebiliyor.
  • 3 yıl once 3. lıgde sampıyon olarak 2.lıge cıkmak uzereyken klup baskanın oyunculrın hepsını falakaya yatırma tehdıdı sonucunda son anda sampıyonluk yarısından cekılmıs,teknık dırektoru basırılı oldugu ıcın takımdan atılmıs spor klubu.kasanın tam takır olması,klubun 2. lıg masraflarını karsılyabılecek kapasıtede olmaması bunun en onemlınedenı olarak lanse edılmıstı zamanında.
  • birinci lige çıktığını gördüğüm gün, futbol tanrılarına 40 deve kurban edeceğim takım..
  • edirnespor 1966 yılında kurulmuştur. resmi web sitesi http://www.edirnespor.org/ .tur. yalnız dikkatle incelenirse sitede takımdan çok edirne, trakya üniversitesi ve kırkpınar ile ilgili haberler vardır. ulan ben de kendi kendime diyorum. bu takım neden böyle ?????
  • kafa olarak türkiyenin en ileri insanlarının bulunduğu şehrin hilkat garibesi futbol takımıdır. aslında özel olarak edirne ve genel olarak trakyada zaten belirli bir futbol kültürü ya da futbol ekolü yoktur. eskişehir, trabzon, sakarya gibi şehirlerle karşılaştırınca bu böyledir. trakya futbolu deyince akla gelen tek şey 1979/1980 sezonunda ki lüleburgazspor mucizesi bir de ben ilkokuldayken tekirdağspor-uzunköprüspor rekabeti idi. hal böyle olunca bu takımı roman abramoviç satın alsa, 25 kasımı yıkıp wembley i dikse, teknik direktörlüğe johann cruyff u getirip kaleye oliver kahn ı defansa cannavaro yu, ortaya steven gerrard ı ileri luca toni yi getirse bir halt olmaz
  • 1966-1969 arası 2.lig
    1969-1978 arası 3.lig
    1978-1990 arası 2.lig
    1990-1994 arası 3.lig
    1994-1999 arası 2.lig (en başarılı ve güçlü dönemi)
    1999-2001 arası 2.lig b
    2001-2003 arası 3.lig
    2003 ten beri süper amatörde oynayan futbol takımı
  • türkiyede şampiyonlar ligi kupasına en yakın takım*
hesabın var mı? giriş yap