• bir süredir kendisiyle çalışma şansı elde ettiğim muay thai dövüşçüsü/eğitmeni.

    muay thai ve dövüş sporları ile ilgili yetkinliği zaten malum, ben de bunu tartabilecek seviyede bir insan değilim. ancak insanlık olarak ülkemizde nadir rastlayabileceğiniz faziletlere sahip, çok düzgün bir insandır kendisi.

    antremanlarında ise yaklaşımı oldukça öğretici, benim gibi sık sık soru sormayı seven tiplerin bile her sorunu sakinlikle ve içtenlikte yanıtlayabilecek kadar kibar bir "adam"dır.
  • istanbul'da gidilebilecek en iyi muay thai hocasıdır.
    teknik açıdan çok detaylı olarak hareketleri öğrenmenize yardımcı olacaktır.
    ayrıca muay thai sanatını gönülden yaptığı için sizin gözünüzde bu sporu sevdiğinizi gördüğünde extradan sizle ilgilenir.

    kendisi senelerce tayland da yaşamış, bu dövüş sanatının kültürünü de içselleştirmiştir.
  • muay thai disiplinini karakterine işlemiş, nezaket ve sabır timsali bi insan, dost.

    kendisinden bir süre özel ders aldım. ne denli işinin ehli olduğunu zaten herkes yazmış. ben de insanlığından bahsedeyim:

    ilk derslerde benim bile tahammül edemediğim acemiliğime, beceriksizliğime sabredişi zaten başlı başına bi dersti: "dostum bir anda olmaz, bir günde olmaz; öfkelenerek, hırçınlaşarak hiç olmaz. sabırla, sebatla olur. saygıyla olur"

    bunun haricinde, mesela kendisinin yoğunluğu sebebiyle hep sabah erken saate (6-7 gibi) ders ayarlardık. aylaylık yaptığım gecelerin sonunda eve gidip uyumak yerine direk tesisin önüne * arabayı çekip uyurdum. bir iki saat sonra ders saati gelince cama vurup uyandırır, babanın evladına göstermeyeceği bi hoşgörü ile kendime gelmemi beklerdi, sonra derse geçerdik. bi gün de 'kazık kadar adamsın, ders saatine göre ayarla kendini' demedi. ne tepki gösterdi ne de kendi iş ahlakından taviz verdi

    muay thai ile ilgilenenler gönül rahatlığı ile ediz hoca'ya başvurabilir. epey bişey öğrenirsiniz, muay thai ile sınırlı kalmaz
  • cevremde herkesten istanbul’daki en iyi muay hocasi oldugunu duyuyorum. pt ucreti nedir ki acaba?
hesabın var mı? giriş yap