• edvido, şirketler ve girişimlerin reklam, pazarlama ve yazılım ihtiyaçları için uzman ajanslara, danışmanlara ve yazılım firmalarına ulaşabildiği marka yaratma ve geliştirme platformudur.
  • (bkz: clutch.co)'nun fikri.
  • ılk ay 1 2 is ilani geldi boş cıktı. şimdi de tek ilan yok. bakalım gelir mi gelmez mi. gelirse editlerim. ama bu aralar ortalık sessiz.
    1 ay sonra edit : hala iş gelmedi. ilanlara verilen tekliflere cevap dahi verilmedi.
    ara edit: uygulamadaki ekipten mert bu entry üzerine bana ulaştı. ilgisi için tesekkur ederim. ücret iadesini istemediğimi biraz daha kullanıp deneyecegimi söyledim.
    1 yıl sonra edit: işveren firmalar için daha uygun olduğunu düşünüyorum. hizmet almak isteyen bir firma bu sistem üzerinden nitelikli firmalara ulaşabilir. hizmeti sağlayan firmalar için işverene ulaşması ve anlaşması biraz daha zor. kimin gerçekten iş yapma niyetiyle ilan verdiği belli değil. nihai düşüncem; edvido ekibinin bir şeyler denemeye çalıştıkları ve gayret ettikleri. sonucu ne olur göreceğiz. bu tarz genç girişimler desteklenmeli. yıllık fiyatı aylık sigara masrafımdan daha az. bir süre daha kullanmaya devam edeceğim. şayet bu pandemi döneminde batmaz sağ çıkarsak gelecek yıl tekrar editlerim.
  • (bkz: kim ki duka) isimli yazar ile aynı şekilde düşündüğüm markadır. iş ilanları geliyor, ama hiç bir dönüş olmuyor. kişilere mesaj atınca "xxxx mail veya telefon ile iletişime geçilmesini istedi" minvalinde bir otomatik cevap geliyor. mail atıyorsun, alıp almadıklarına veya gerçek olup olmadığını anlamamıza dair bir dönüş bile yok. eğer mail ile ben onlarca firmanın arasında kaybolacaksam, neden orada mesaj sekmesi var? muadili diğer firmalar (bkz: promena) vb. en azından daha etkili iletişim sunabiliyor.

    ki ben bu firmaların mailine zaten ulaşırım. sonuçta ya inşaatçı, ya da medyum adamlar :)

    google'a reklam vermekle olmuyor maalesef arkadaşlar.

    amaç kurumsal markalar ile ajanslara köprü olmak ise, mesaj sistemini daha etkili bir hale büründürebilirsiniz bence. tüm iletişim oradan kurulsun, ne olacak yani?

    whatsapp üzerinden 2 defa aynı ilanı göndermek yerine, mobil aplikasyonla bu sorunu da çözebilirsiniz.

    dilerim, bu eleştiriyi olumlu taraflarından da görerek bu tarz "basit" sorunlara çözüm bulmak için çabalarsınız.

    not: portfolyo kısmını da ikiye bölebilirsiniz. ajansın edvido dışındaki işleri ve edvido sayesinde yaptığı işleri diye.. etkinizi sunum üzerinden, veya bir kaç blog yazınızdan; kısacası belirsiz kaynaklardan almak yerine, net olarak da görebiliriz hem? veya istemez misiniz bunu?
  • artık mobil uygulamasının çıkması gereken platform. talep geldiğinde talebi incelemek zaman harcatıyor.
  • 2 ay önce dahil olduğumuz sistem. öncelikle belirtmek gerekirse taleplerle iletişim kurmak için biraz efor saf etmek gerekiyor fakat yeterli takip sağlanırsa gayet yeterli bir lead kaynağı. ajans sayfasındaki talep ekranı bir crm şeklinde kurgulansa çok daha iyi sonuçlar verebilir. ( yurt dışı filtresi, bütçe filtresi, sözleşme aşaması filtresi vs.)
  • sonuç alınamayan site. geçiniz.
hesabın var mı? giriş yap