• sözlükçülerin yaşadığı ya da geçmişte yaptıkları anlayışsızlıklardır. nasıl bir cimrilik varsa anlayışsızlıkla da bence efsane bir hareket olabilir.

    yeğenime oyuncak alıyorum, haliyle x derken kendileri 3 x'lik bir şey istedi. dedim param yok x almalıyız "ben bugu istiyom amugoyim" demeye getirdi surat ifadesiyle. x'i alıp giderken ya nasıl yok ya senin paran nasıl yok ya diye zorluyor beni.(kendinden büyük herkesin her şeye parasının yettiğini düşünüyor). bak dedim eğer böyle devam edersen elindeki x de olmayacak o yüzden, biraz daha bekler diğerini de alırız dedim. yeğenim mutsuz, yeğenim umutsuz dünyaları yıkılmış, kendisinin evdeki bir oda oyuncağı bırak hayatında ilk defa oyuncak istemiş de alınmamış gibi hareketler, kasiyerin yanında gözünü doldurmalar falan, sessiz bir protesto. öyle kendini yere atan hıgaaa diye zırlayan, sizi ulu orta rezil eden sıpalardan değil şükür sessiz protesto bildiğin. o ara kasada beklerken sıpanın şansına müşterilerimden biri göndereceği parayı gönderdi şlink diye sms geldi, döndüm gittim istediği oyuncağı aldık, alkış tutuyor seviniyor bacağıma sarılıyor falan.

    neyse oyuncağı aldık arabaya bindik, giderken bana baktı oyuncağa baktı, durdu durdu hani paran yoktu demez mi.

    şimdi o an dedim ki, arabadan çıkar bunu da oyuncağını al. oyuncağı yola koy üstünden defalarca arabayla geç bu da izlesin. yoktan anlamayana anlayışsız olana içimden geçenler bunlar neyse çocuk dedim sakin sakin anlattım dinledi öptüm eve götürdüm.
hesabın var mı? giriş yap