• yeni açılan kitap sitesi.
    babil.com modasına uyarak sümerce satış yeri anlamına gelen bir kelime seçmişler.
    darısı hattutas kitap sitesine diyelim.
  • yeni sayılabilecek bir çevrimiçi kitapçı. haziran 2015'te faaliyete geçmiş. can yayınları'nın % 50 indirimli yazar setleri sayesinde tanıştım ve bir adet marquez seti satın aldım buradan. hizmetlerinden memnun kaldığımı söyleyebilirim. kendilerini daha iyi tanıtmaları gerektiğini düşünüyorum.

    eganba.com
  • sevimli insanlar , ben sevdim yani.kitap alıyorsunuz 50 tl üzerinde alırsanız kargo ücreti ödemiyorsunuz.
    hediye olarak ajanda koymuşlar paketin içine.
    bazı kitaplarda % 20 bazılarında % 40 indirim de yapmışlar.

    www.eganba.com için demiyorum genel olarak söylüyorum. neden kitap fuarına gideyim ki ? girişte ücret öde, elindeki suyu içeriye almazlar, otoparka para öde.
    bu tip sitelerden adresime kitap gelmesi bence daha iyi.
  • %45'e varan bahar indirimiyle sepetimi jaguar kitap, kolektif kitap, siren yayınları ve helikopter yayınları ile doldurtan e-kitapevi. siparişi vermek için maaşımın yatmasını bekliyorum.
  • idefiks'in arayüz faciasından sonra tüm alışverişimi yönlendirmeyi düşündüğüm kitabevi. bir de önceden satın aldığım kitapları belirtse tam olacak.
    sepetimi doldurdum, param olmasını bekliyorum :/
  • idefix faciası sonrası suser bir arkadaşın tavsiyesi ile denediğim site.

    öncelikle fiyatları idefix'ten daha uygun. sürat kargo veya yurtiçi kargo arasında tercih fırsatı sağlamaları da hoşuma gitti. aklıma takılan bir durumu kendilerine mail atarak sordum ve müşteri odaklı bir çözüm üretmeleri ile de benden tam puan aldılar. dahası, siparişimi verdikten sonra da piyasa değeri 20 tl olan bir romanı hediye olarak gönderdiklerini görünce aramızda bir bağ oluştu.*

    eksiklikleri ise yok değil. henüz idefix kadar kitap çeşitliliğine ulaşamamışlar, ancak zamanla halledeceklerini düşünüyorum. fakat en önemlisi, sisteme entegre bir kargo takip sistemleri yok ve bilgilendirme mailleri de tarafıma ulaşmadı. kargo takip numaramı mail yolu ile öğrenmek zorunda kaldım.

    ben ilk alışverişimde gayet memnun kaldım. umarım bu çizgilerini sürdürürler.

    edit: sürat kargoyu tercih etmem sebebi ile sistemden göremiyormuşum. yurtiçi sisteme entegreymiş.
  • idefikse binlerce lira harcadım, ufacık bir hediye bile göndermediler. eganba ise 20 liralık hediye çeki göndermiş bana, çok güzel bir jest. ayrıca her hafta seçtikleri hediye kitapları saymıyorum. buradan devam edeceğim.
  • kısa ve öz mükemmel bir firma. 11 adet kitabımı 1 gün içerisinde temin edip kargoya verdi, çarşamba günü sipariş vermiştim bu sabah elime geçti. ücretsiz kargo olsun, her hafta verdiği hediye kitaplar olsun (kaliteliler, öyle ucuz kitaplarda değil), gönderdikleri bez çanta olsun, indirimli yayın evleri ve fiyatları olsun, her şeyiyle çok memnun kaldım.

    bundan sonra ben ve kitapçı çevrem hep buradayız, umarım asla diğer firmalar gibi bozmazlar ve birgün popüler olduklarında önleri diğer firmalar tarafından kesilmez. hem firma hem müşteri karşılıklı gül gibi geçinip gideriz. çünkü türkiyede bunu yapan çok az firma kaldı.
  • iki siparişimi de sorunsuz bir şekilde teslim ettiler. dün verdiğim siparişimi bugün itibariyle aldım. hediye kitaplarıyla olsun hızıyla olsun kendilerine bağlıyorlar insanı. sitelerinin düzeni de gayet güzel. yıllardır kitap siparişi verdiğim idefix'ten kolaylıkla vazgeçirdiler beni
  • stokta olanlardan 20 kitap da alsanız aynı gün kargoya veriyorlar. idefix'in stok sisteminden illallah etmiş biri olarak (ki yeni tasarımla stok gösterme özelliği de bitti) en beğendiğim özelliği bu eganba'nın. ne kadar beklemeniz gerekiyorsa, o kadar bekliyorsunuz, daha erken olabilir ama asla gecikmiyor.

    bunun yanı sıra indirimleri de şahane. fuar zamanları hariç çoğu kitap idefix/d&r'dan daha ucuz. siparişin yanında gönderdikleri hediyeler de cabası.

    çok kitap alan biri olarak bundan sonra ağırlıklı olarak tercih edeceğim site olacak kendileri. umarım böyle devam ederler.
hesabın var mı? giriş yap