• edit: yaklasik 7 ay önce bu basligi actigimda ege fitness youtube kanalinin abone sayisi 2 binli bir seydi. suan 120 bin aboneyi devirdi durduramiyoruz. buralarin degerlenecegini biliyordum.

    haa buarada sanirim dingilim ama aptal degilim*, zira agirsaglamin dingil haterlarini favlayan favlamis ancak agirsaglamin aptal haterlarini favlayandan henüz tik yok. ne furkani ne de egeyi ne de bunlarin herhangi bir arkadasini tanimam etmem. ama bu kalflarindan utanip yarim metre corap giyen sivilceli cok pis kasindi artik...

    simdi efendim bu tuvalette lokum yiyen 96li velet varya hah evet agirmal zargana olan, ege fitness kanalinin henüz abonesi yokken muhtemelen tehlikeyi farketti ve durup dururken video yapti ya bu, hem de 38 dakika, 1308 like, 1041 dislike alan ve utancindan yorumlari kapatilan bu video

    ege ise 2829 like ve sadece 291 dislike alan bu video cevap veriyor. izlenme sayisi ise gene daha fazla. ancak ne hikmetse agirmalin 200 küsür bin abonesi var. yorumu size birakiyorum. sizce de utanc verici degil mi? insanlarin hosuna gitmedigini kanitlamiyor mu? bizim bu siska ceviri motoru savas cebeyiye satasip kanalini buyutmedi mi? savas hoca daha en baslarda bu liseli ergeni kanalindan atmadi mi? ama noldu ege fitness savas hocanin dustugu hatalara dusmedi. öyle bir cevap verdi ki minimum antipati toplamistir. rakamlar konusmaya devam edecek.

    agirsaglam kanali 15 tem 2014den itibaren yayin yapiyor, 206.989 abone, 20.229.436 görüntülemesi var.
    ege fitness kanali 1 tem 2016dan itibaren yayin yapiyor, 120.677 abone, 12.975.818 görüntülemesi var.
    yorumu size birakiyorum dedim ama dayanamicam, pislikten büyüyen zargananin kanali 2 yil daha fazla yayin yapmis. bu agirliseli 32 aydir yayin yapiyor, ege ve brendan ise sadece ve sadece 7 ayda 100 bin aboneyi devirdi bile. cok hizli bir ivmeyle artacak ve tahminimce yarim milyon aboneyi görecek ilk türk fitness youtuber olacak. bu tahminim de burada dursun.

    en son videolarindan baslayarak, son 10 videolarinin izlenme sayilarini asagiya birakiyorum:
    ege vs zargana
    45k vs 17k ( son )
    61k vs 26k ( sondan 1 )
    27k vs 70k ( sondan 2 )
    85k vs 32k ( sondan 3 )
    32k vs 39k ( sondan 4 )
    166k vs 64k ( sondan 5 )
    68k vs 21k ( sondan 6 )
    56k vs 29 k ( sondan 7 )
    75k vs 37k ( sondan 8 )
    179k vs 18k ( sondan 9 )
    ancak nasil oluyor anlayabilmis degilim abone sayilari ege vs zargana : 120k vs 206k
    eyyorlama editim bu kadar.
    ---
    temmuz 2016 dan itibaren (son 1 aydır) yayın yapmaya başlamış türk fitness youtuber. ilk 2-3 videosu açıkçası itici geldi. sonra ne diyor bu mal dedim, siz de göreceksiniz... ağırmal değilmiş aslında *. izledikçe izletti...
    youtube kanalı tık.
    seçiciyimdir, yerli yabancı maksimum 10-15 fitness kanalı takip etmekteyim. mal mal türk youtuberların onbinlerce takipçisi var. bu arkadaş onların çoğundan açık ara daha bilgili ve aşırı motive ediyor. ayrıca amerika'da kas bilimi okuyormuş (bkz: kinezyoloji)
    savaş cebeci ile tek sürtüşmeyecek vücut geliştirme kanalı umarım bu olacak. at fava bekle. umarım daha fazla kişiye seslenebilir.
    bu arkadaşı izledikten sonra full body antremanı yapmaya karar verdim. sınavlar bitsin hardcore başlayacağım. bilale anlatır gibi, kafana vura.. vura.. anlatıyor. ilgili video için tık.
    ayrıca bir insanın bütün videoları mı eğlenceli olur?
  • yeni bir zyzz doguyor. tam bir "come at me bro" vak'asi. izlenme oranlarina bakinca buralarda adini cok fazla duyacagiz gibi duruyor, tum vucut idmanlarina dikkat cekmesi acisindan sevindirici bir gelisme. bro splitlerden sonra artik bir total bro muz var hayirli olsun.
  • kabul çok ukala ama faydalı bilgiler veriyor. kendisini yaklaşık 2 aydır takip ediyorum öğrendiğim şeyler var. hatalı olduğu yerler de var ama örneğin salonda eldiven takanlara muhallebi çocuğu diyor, kendi adıma konuşmam gerekirse ellerim bir erkeğe göre çok yumuşak ve hassas 3 gün üst üste eldivensiz antrenman yapsam ellerim anında yara ve nasırlar ile doluyor yani her eldiven takan muhallebi çocuğu değil güzel kardeşim. faydalı işlerine gelirsek
    https://www.youtube.com/watch?v=lpkrfgfxbqo kas ekleme ile ilgili video
    https://www.youtube.com/watch?v=vcl7njt5pdk hit cardio ile ilgili video
    edit: egenin her videosunu sabırsızlık ile bekler hale geldim. adam sıkmadan çok güzel bir şekilde bilgilendiriyor bizi. muhallebi çocuğu muhabbetine kıl oluyordum ama brendan dan sonra o bile sempatik gelmeye başladı.
  • kendi icinde tutarsiz sanirim.

    "fullbody" muhabbetiyle basladi ,uc ayda geldigi nokta; 3x10 gogus biceps. las vegas ta , antepli bayram hocanin programini yapiyodu en son baktigimda.
  • "abd'de kız nasıl tavlanır", "vegas'ta kız düşürmenin yolları", "abd'de kız tavlamak vs tr'de kız tavlamak" tarzı ergenlik kokan videolar çekmeye başlamış ve şahsımı soğutmuş genç.

    isminde fitness geçen ve sağlıklı yaşamı desteklemesi gereken bir kanalda "vücut yapın, soyunun, gören kızlar düşer" seviyesinde bir anlayışı destekliyor. sen bunu dersen adam vücut yapmak için her yolu dener. steroidler dahil.

    heyecanlı, fırlama bir tip belli ki. ama bu kadar sığ konulara girerek fitness çizgisinden kayıyor. içerik olarak nasıl bir kanal oluşturacağına karar vermeli.
  • kendisinin alternatifi hormonlu almancı kıroların spor tavsiyesi videolarıdır
  • kreatini yulafın üstüne tabiri caizse boşaltan adam. yani eyvallah gram hesabı yapma ama arkadaş o nasıl koyvermişlik.

    ilgili video
  • her şeyden önce, tek kelimeyle mükemmel bir insan. asla yalan söylemez, dedikodusu, fesatlığı yoktur, delikanlı çocuktur. burada gördüğünüz klavye delikanlılarına hiç benzemez. canı ne isterse onu yapar, videolarda gördüğünüz adamın tıpatıp aynısıdır. ayrıyetten çocukluk arkadaşım olur kendisi, yanına gidebilmek dileğiyle! sonuna kadar destekçiniz kardeşim!
  • vücut geliştirme bir şovdur. bu eleman da bunu gayet iyi anlamış. anca bro split bro split diye vaklayan, istediği vücuda kavuşamayacağını anladığı için kaldırdığı kilolarla övünmeye çalışan sözde powerlifter'ların eleştireceği türde bir tip ege. bu kafada olan adam, beğenmeyen zaten izlemesin. bana göre sadece brendan'la (berat reis) muhabbetleri için bile izlenir.
  • bu adamın yaptığı en iyi tespit; türklerin koldan başka bi' pok yap(a)madığıdır...
hesabın var mı? giriş yap