• turkiye'nin sayili universitelerinden, yeri de guzel, her $eyi guzel.
  • aguztoz sicaginda islatilan cimlerin ustune yayılıp islanilmasida guzeldir
  • (bkz: yuksek teknoloji enstitusu) vardir icinde.. adina aldanmayin, gune$ enerjisiyle sahanda yumurta pi$irmek gibi bi icraatlarini gormu$tum (bkz: sky tv)'de.
  • uluslarar arası bilgisayar enstitusu de vardır bide
    orda insanlar bilgisayarların power yazan dumelerine basıldıgında ekrana degisik karakterlerin geldigini filan kesvederler
  • buyuk kelimesinin gercek hayatta ki kar$iligi aha bu i$te,
    icinde dukkani olan olimpik kapali havuz kompleksi ile aklimi almi$ti.
    havuza girebilmek icin dermatolojik test istemi$lerdi, ben de ayak ve jenital mantarlarimdan utanip kacmi$tim.
    bi de o koskoca komplex yaz ki$ ayni isida duruyormu$ , 25 derece mi nedir. ituyu buyuk bilirdim ben 1997ye kadar, gemi in$aat da okuyanlara yandiniz abi siz falan denilirdi. bu ege olayinda anakapidan gida muhendisligi bolumune gidene kadar 2 tane itu kadar yurumeniz lazim. muazzam, fenomenal, huyc, kocuman, dev kimin. guzel kizlarda var tabi haliyle.
  • içerisinde bizim zamanımızda 30 bin kadar öğrenci barındıran, bornova ile içli dışlı olmuş, arazisindan ankara-izmir ve manisa-izmir yollarının geçtiği, ring denen kendine ait bir belediye otobüsü sistemi olan, kullanılmayan bir tren yoluna ve bir sürü yeşil alan sahip, alabildiğine büyük, güzel ve kendi çapında minik bir kent olan, 96 yılında 4 yıllık maceramın bitmesi nedeniyle ayrıldığım okulum...
  • bu sene kayıtlar sırasında öğrencilere dağıttıkları tanıtım cdlerinde, bilgisayar laboratuvarlarını tanıtan -tek- resimde ben de dahil olmak üzere fen fakültesi bilgisayar laboratuvarında kasmakta olan 3 tıp öğrencisinin(toplam 5 kişi mi ne var) resmi olan üniversite.
    yaklaşık 30.000 kişinin okumakta olduğu, onlarca bilgisayar labı olan okulda, nasıl olduysa yıllar önce fen fak. baskını yaptığımız bi anda bilgisayar başında çekilen resmimiz duruyo.
    (mavi ekranda dos altında bbs kasmak)
  • büyüklüğü hiç te abartılmamış, özgür, rahat, ve her şeyi ile üniversite. ders aralarında çimlerinde oturup muhabbet etmek ya da iyi bir boşluk bulduktan sonra toplanıp kipanın bahçesine giderek biraz demlenmek gibisi yoktur. her sene düzenlenen bahar şenlikleri ise ayrı bir yazı konusu zaten. bu yılki şenliklerin başlamasına da sadece 72 saat kaldı.
hesabın var mı? giriş yap