• özet geçiyorum doktor muayne etmeden ilaç yazıp göndermiş. normalde rezalet ama artık sıradan.
  • rezalet olmayan durum. özel hastaneler dışındaki hastanelerin normali budur. eğer ilgilenirse bir doktor o zaman rezalet başlığı açabilirsin doktor benimle aşırı ilgilendi diye .
  • özet geçiyorum: 10 gündür olan grip nedeniyle acil servise gitmiş hasta.
  • aynı sorunu 2 gündür sırasıyla göztepe acil ve fsm acil'de ben deneyimledim.

    yüksek ateş, baş ağrısı, eklem ağrıları gibi şikayetlerle gittim. yalandan bir antibiyotik bı soğuk algınlığı ilacı yazıp gönderdi doktor, ateşimi bile ölçme gereği hissetmedi.

    neyse dünden beri almadığım ağrı kesici ateş düşürücü kalmamasına rağmen atesim 38 lerde geziyor. bunun üzerine bir umutla en yakın diğer acile gittim aynı muamele buradada devam etti.

    nurofen yazıp gönderince doktor, dedim bari bir iğne yaptırın çok kötüyüm. benim dememle iğne yazdı. şuan iğne ile daha yeni yeni toplarladim

    allah kimseyi hastaneye, özellikle acile düşürmesin
  • rezalet ama artık alıştık ki ben böyle sorumsuz bir doktor yüzünden annemi kaybettim. cimer'e yazın. sağlık bakanlığına yönlendirecekler sizi ondan sonra süreç işler. hasta haklarına şikayet falan hikaye.
  • ondan sonra biz "yapay zeka gelip bizi bu şeref yoksunu sosyopat doktorlardan kurtaracak" diye sevinince 50 paragraf gider yaparlar.

    her doktor, gerçekleştirdiği yanlış teşhis veya tespit edemediği hastalık yüzünden ölen insanlardan cinayetle yargılanmak zorunaddır. bu kadar basit.
  • yav en basiti: de ki bu insan ölmeyecek tamam.

    ama evinde 2 yaşında bir bebek var. veya evinde de olmasın, ertesi gün bir arkadaşına gidecek ve onların 2 yaşında bir bebeği var.

    bu kişi doktor y üzünden kendisi "soğuk algınlığı" zannediyor.
    gidiyor, 2 yaşındaki bebeğe domuz gribi bulaştırıyor. bebek 1 hafta sonra havale geçiriyor ve ölüyor.

    ee nolacak abicim?
    bu doktor elini kolunu sallayarak yaşamaya devam mı edecek?
  • acil olduğunu düşünüp acile servise giden, 3 gün ateşi olabileceği olan ama buna rağmen hemen üşenmeyip şikayet dilekçesi yazan "acil" hastasının hezeyanı. 1 haftada toparlamış zaten, istirahat etmeniz de yeterli idi zaten.
  • desteklediğim isyandır. o yüzden hanımla sürekli tartışırım. çocuğum doktor olmasın diye. istemiyorum. hayat çok ince bir çizgi üstünde. yaptığın ufacık yanlış insanı öldürür. tabi bir şey olurken bize sormayacaklar fakat yönelim denen bir manipüle var onu uygulayacağı.
hesabın var mı? giriş yap