• dün gece ege denizinde kos adası yakınlarında içinde bulundukları teknenin alabora olması sonucu boğularak hayatını kaybeden khk'lı çift. gencecik insanları kendi memleketlerinde yaşayamaz hale getirenler, utanın! (hala içinizde birazcık insanlık varsa!!) yazıklar olsun!

    ilgili twit

    bir twitter'da çok güzel ifade etmiş: "musa orhan'ın tutuklanamadığı bir memlekette savcılar hakimler ölüme terkediliyor".

    çiçek gibi insanların kalbini kırdınız, hayatlarını soldurdunuz, bahçeleriniz bahar görmesin!

    edit: altta yazan insancıklar için nefesimi tüketmeyeceğim. eğer birazcık izanınız, adalet duygunuz varsa şu aşağıda "ölün, geberin" diyenlerin mi, yoksa hayatını kaybeden bu khk'lıların mı terörist olabileceğini anlayabilirsiniz. bütün khk'lılar mı soru çaldı? o zaman hapishenelerdeki gencecik çocuklar nasıl hala üniversite sınavlarında derece yapabiliyorlar?? o zaman nasıl oluyor da dünyanın en iyi okullarında yüzlerce khk'lı iş bulabiliyor? siz aklınızı kaçırmışsınız! velev ki soru çalmış olsun! hakkı idam edilmek midir? o zaman bugün tüm akepe teşkilatlarını terörle suçlamanız lazım. yapabilir misiniz? yapamazsınız! bir de hala kuddusi okkır, türkan saylan örneğini verenler var! siz vallahi eğitilmezsiniz! bu insanların acı çekmelerine sebep olan hala görevdeler, hepiniz biliyorsunuz fakat kurduğunuz söylem çökmesin, altı boş olduğu anlaşılmasın diye alakasız heryerde algı yapıyorsunuz. asıl siz kara propaganda yapıyorsunuz. şu süreçte onlar yetişmiş doktor, subay, öğretmen vs intahar etti, yüzlercesi kanserden, üzüntüden, ülkeyi terkederken vs vefat etti, yüzlerce çocuk açıkta kaldı, aileler bir sürü sıkıntı çekti, binlercesi toplumdan tecrit edildi, işsiz kaldılar, bir lokma ekmeğe muhtaç bırakıldılar, on binlercesi suçunu dahi bilmeden yıllarca hapis yattı, hala yatmaya devam ediyor, yüzbinlerce insan aşağılandı, direkt veya dolaylı yönden etkilendiler, hayatları altüst oldu. bu mu sizin zihniyetiniz?? siz buna adalet mi diyorsunuz? darbe girişimini kimin planladığı, kimin koordine ettiği ayan beyan ortaya çıktığı halde gözlerinizi kapatıyorsunuz? sizler art niyetli zavallı insancıklarsınız. nefretiniz memleketi işte bu hale getirdi ve ne yazık ki vicdanınız kuruduğu ve düşünme becerinizi kaybettiğiniz için görmekten acizsiniz. siz böyle b.ka batmış memleketi hakediyorsunuz! nefretinizde boğulmanız dileğiyle.

    edit2: terörist senin babandır şerefsiz haysiyetsiz herif. siz ağız dolusu bir küfürü vallahi hakediyorsunuz. yaptığınız bu işte sizin; tanımadığınız bilmediğiniz insanlara kokuşmuş zihinlerinizin en kirli yerinden çamur atmak! sizin zihninin kurtlanmış ve çürümüş! nick altıma neler yazmışlar!! puh!! allah belanızı versin! zihinlerindeki iğrenç fantazilerle başkalarını pislemeye çalışan iğrenç insanlar bunlar ya. olum siz nasıl bir pisliksiniz ya?? nefretle mi büyüttü anneniz lan sizi? hiç sevgi veren olmadımı olum size? yazık yahu!! nefret üzerine bir kimlik inşa etmişsiniz, çevrenize de nefret tohumları saçıyorsunuz. sizin yaşadığınız bir memleketin kurtulma imkanı yok a dostlar! siz memleketin kanseri olmuşsunuz. ruhlarınız şeytanlaşmış, insanların acı çekmesinden zevk alıyorsunuz. meriç'ten geçerken boğulan bir yaşında bebeğe "oh olsun.. gebersin.. biri daha gitti" diyen zavallı yaratıklarsınız! allah sizi bildiği gibi yapsın!

    edit3: leman dergisi konuyu kapaginda cok guzel ozetlemis
  • kaçmasınlar. dün mesleklerinden attıkları adamlar kaçmadılar yattılar. dün sırtına basarak torpille ezip geçtikleri adamlar kaçmadılar ülkede didindiler. ölmeseler iyiydi ama allahın sopası yok derler

    edit : imla. (teşekkürler @kafirimam)
  • milyonlarca gencin hayat rotasını kaderini değiştirecek sınavlarda oynama yapanları destekleme olasıkları aklıma geldikçe üzülemediğim olay. bu ülke benim gibi hümanisti bile bu hale getirdi ya ne desem bilemedim
  • gebersinler, hakkıyla mi oldu bunlar hakim savcı?? sınav sorularını çalarak, milletin önüne geçerek hak etmedikleri koltuklara oturdular. yarın iktidar düşünce aynısı simdikilerin başına gelecek.
  • evet, arada kaynayan suçsuz kişilerde var ve akp'nin feto soruşturmaları konusunda çok rezalet bir çifte standart uyguladığı, feto'dan en büyük cezaları alması gerekenlerin sırf siyasi gücü var diye görmezden gelindiği hatta bazılarının daha da yükseltildiği de bir gerçek. ama ağır ceza duruşmasında "komiserlik sınavında size sorular verildi mi?" sorusuna "evet" cevabı verenleri gördüğümden beridir bu "mağdur edildik" diyenlere karşı büyük bir önyargı taşımaktayım.

    şimdinin bu mağdurları acaba gücü ele geçirmiş olsalardı kendilerinden olmayanlara ne yaparlardı?
  • keşke ölmeseler acı içinde kıvransalar
  • boğulan bu çift yüzüden, kimler hakları yenildiği için intihar etti diye bakmak lazım.
    devran dönünce fetöcüler ve fetöyü başımıza getirenler için üzüleyeceğimizi mi sandınız
  • fotoğrafı açtım baktım. bu cemaat mensuplarında bir şey var arkadaş. hepsinin tipinde bir benzerlik var ama o benzerliğin ne olduğunu bir türlü çözemiyorum. yani bu fotoğraftaki adam mesela hem emre uslu'ya hem hakan şükür'e aynı anda benziyor ama benzemiyor gibi de. hayat çok garip.

    ek: ilker başbuğ komutanımın ömrüne eklesin yaradan.

    ek2: vay efendim nasıl bu kadar gaddar olabiliyormuşuz. kuddusi okkır'ı, ali tatar'ı, türkan saylan'ı ve nice vatan sevdalısını unutan benden değildir arkadaş.

    ek3: ve tabi ki o vatan sevdalılarını prangaya vuran, ölüme terk eden, şanlı türk ordusunun kripto odalarını bu teröristlere açan sürece destek vermiş herkesten hesabını sormak mustafa kemal'in tarif ettiği türk gencinin vazifesidir, vazife yerine getirilecektir hamdolsun.
  • abi yapmayin ya. fetoculerden farkiniz olsun. iki insan kacmaya calisirken bogulmus, ölmüş. arkalarindan goz yasi dökün demiyorum ama bir insan buna nasil uzulmez, bilmiyorum. yazık, çok insanın canını yaktılar. kimseye de acımadılar ama keşke bu iki genç insanı sonu bu olmasaydı. o son dakikalarını düşününce çok üzüldüm. umarım huzur bulmuşlardır.
  • o saatte kos açıklarında ne işleri varmış ?
hesabın var mı? giriş yap