• vatanın her karış toprağının ne kadar değerli olduğunun farkında olmayan, abilerinin kol kanat germesi ile özgürce dolaşan bir fetöcünün, vatan hainliğine varan "18 keçinin otladığı kaya parçası için savaş mı yapalım?" zırvasından sonra ben dahil tüm vatanseverlerin hissettiğini zannettiğim düşünce. evet o kaya parçalarının üzerine düşman bayrak asıp asker çıkarıyorsa savaş yapalım ve onları oradan def edelim.

    ulan hanımefendi (?!) git biraz tarih oku da bu ülkenin kahraman insanlarının bu ülkenin her karış toprağı için canlarını nasıl verdiğini, orası kayalık burası ovalık demediğini gör, içinde 1 gram milliyetçilik kaldıysa o insanlarla biraz gururlan ve saçma sözlerin için özür dile !

    sizin zihniyetinizdeki insanlara kalsak, ülkenin yarısını düşmana ve teröriste vereceğiz. yok öyle üç kuruşa beş köfte. elbet bir gün senin ve abilerinin zihniyeti bu ülkeden defolup gidecek ve ülke rahat bir nefes alacak.

    bir de... bu ülkede, ülkenin bir karış dahi olsa toprağının gereksiz olduğunu ve düşmana verilebileceğini alenen isteyen insanlar için harekete geçecek savcıları yok mu yaa ?
hesabın var mı? giriş yap