• son zamanlarda rastladığım en kötü yazan çaylak. hakkında başlık açmak istemezdim ama dostum, senin yerin burası değil maalesef.
  • kolay kolay bir yazar başlığı altına yazmam fakat bana bir kez daha neden türkiyeden uzaklaştığımı hatırlatan avukat olduğunu iddaa eden yazar;

    bir hukuk insanı, suçu kesinleşmemiş isimleri ifşa ediyor ve bunu normalleştiriyorsa orda hukuğa dair hiç bir şey konuşulamaz.

    sanırım bu kişiymiş diyerek suçlu veya suçsuz hukuk nezdinde suçu kesinleşmemiş bir kişiyi hedef gösterdiği örnek entry: #160599274

    edit: kendisi entryi silmiş, buraya yazdığı entrynin fotoğrafını atıp kendine hukukçu diyen birinin aleni suçuna ortak olmayacağım.

    edit2: bakalım tehdit fazına ne zaman geçilecek. görsel
  • (bkz: telegram'da kedilere işkence eden grup) başlığını gündemde tutmak için uğraşması nedeniyle sözlük yönetimi tarafından çaylak yapılan hayvansever yazar.
    kedileri korkunç işkencelerle öldürüp gore video paylaşan, pedofil video paylaşan c31k isimli terör grubunun yakalanıp ellerindeki masumların kurtarılması için farkındalık yaratmaya çalışıyordu kendisi ve bu nedenle çaylak edildi.
  • bunlar yazar olabilitesi olan dmden milleti tehtid vs edebilen yaratıklar şu kapıyı kapatın cereyan yapıyor bilader. kadınmış da eşi cezaevindeymiş de falanmış da filanmış kim alıyo oğlum bunları içeri ? hee sonradan çaylak edilmiş aferim la yönetim bi işe yaramışsınız sonunda.
  • birisinin karısı olmakla övünüp özelden ana avrat küfreden akp li troll. aynı zamanda da avukat olup allah olduğunu iddia ediyor. tüm hukuk buna çalışıyormuş. bakalım göreceğiz…
  • leyla olmuş keşke özel mesajı kapatıp sadece entry girerek yola devam etseydi. kendisi gibi iyi yürekli insanların var olduğunu bilmek bile güzeldi.
  • kendisine hediye vermek isteyen sevenleri olan yazar, herhangi bir çaylak hesabıyla bana ulaşırsa, bayram hediyeleşmesine aracı olmaktan memnuniyet duyarım. çaylak mesajı alımını açtım.
hesabın var mı? giriş yap