• lahanayı yerken kıtır kıtır, sapına gelince mee.

    atatürkçü tabanı sindirip, kürtçe toplantı kürtçe afiş boyutuna kadar gelen; doğu ve güneydoğudaki çoğu şubesinin girişinde teröristbaşı posterinin ve pkk paçavralarının asılı olduğu sendikanın kandilden gelen emirle 1 hafta okul boykotu yapan sevgi ve barış pıtırcığı üyelerinin serzenişi.

    ki bu üye sayısı yaygara koparıldığı kadar da fazla değildir. çalıştığım ilin görevden alınanlar listesini inceledim, hepsinin ağzından en az 1 kez "burası kürdistan olacak" duymuşluğum var, fazlasını da görmüşlüğüm var.
    yanarım yanarım sizin sapık ideolojileriniz yüzünden arada kaynayacak olanlara yanarım. misal bir atatürkçü arkadaşımı zorla greve götürmüşler, bildiğin hatır gönül, o kaynadı ona yazık.
  • türkiye de normal olandır.
    normalde bir insanın suç işlediğine dair kanıt varsa içeriye alınırdı, uzun zamandan beri önce içeri alınıp sonra kanıt aranıyor.

    bu bir defa masumiyet karinesine aykırı.

    şimdi bunkar açığa alınacak, muhtemelen maaş vs verilmeyecek, devlette çalışamayacak, haliyle özelde de çalışamayacak ve bu inceleme yıllar sürecektir.

    sebep: devletin izin verdiği, legal bir sendikaya üye olmak.

    lan devletin izin verdiği kuruma güvenemeyeceksek kime güveneceğiz?
  • asıl mesele muhalif tabanı ortadan kaldırmak.mesele o ideolojidenmiş o cemaattenmiş o kafadanmış değil. bugün onlar yarın biz.
hesabın var mı? giriş yap