• milli eğitim bakanı ismet yılmaz az önce canlı yayında dedi.

    milli eğitim bakanı yollarla, tünellerle övünüyor. ne desem götüme girer hocam.

    siz gidin akp'ye oy verin. gidin oy verin lan. hadi gidin.

    --- hezeyan ---

    bakın bizim de hatalarımız oldu, eksiklerimiz, yanlışlarımız oldu.
    yüzde ısrar etme doksan da olur, insan dediğinde noksan da olur.
    ama ne yaptık ....kilometre bölünmüş yol yaptık, .... tane tünel yaptık.

    --- hezeyan ---
  • daha önce ulaştırma bakanlığı ve milli savunma bakanlığı yapmış birinin, milli eğitim bakanı iken yaptığı ve siyaseti deneme tahtası olarak gören açıklamasıdır. bizim siyasetçimiz rönesans aydını maşallah her telden çalıyor. geleceğimizden çok fazla ümidim yoktu ama artık iyice tükendi. anadolu’daki ismi unutulmuş bir mezrada zehir gibi çocuk, sınavsız bir şekilde memleketinde çürümeye mahkum eden ve birkaç seneye tekrar değişecek sunav sistemi.
  • bu ülkenin geleceği de bölünmüş yollara, tünellere köprülere emanet zaten. o yüzden böyle bir şey deme gereği duymuştur.
    bir kere de kabul edin yaptığınız hatayı. deyin ki "evet eğitim konusunda külliyen s*çtık yapamadık biliyoruz ama bunu telafi etmek için elimizden geleni yapacağız, çalışacağız" ama olmaz. neden olsun ki? "onu yapamadıysak yol yaptık kardeşim" deyip çekiliriz kenara daha kolay.
    sayın bakanın bu beyanından hareketle şunları tahmin etmek pek de zor değil; eğitim sistemi berbat ve önümüzdeki zamanlarda da berbat olmaya devam edecek. bunu düzeltmek için de hiçbir adım atılmayacak.
hesabın var mı? giriş yap