• abide isimli yeni bir değerlendirme sistemini haber verendir.

    şu ana kadar "abilerde" olan eğitim sistemimiz artık tek bir "abide" olacak. tek sınav, tek abi, tek sistem, tek sonuç. 17 bin birincisi olan teog 2017, bu konuda güzel bir örnek teşkil etmiştir. göz aydınlığımız olan pırlanta çocuklarımızın hepsi birincidir, inşaallah yeni sistemde de birinci olmaya devam edeceklerdir.

    ilk tepki almanlar'dan gelirse şaşırmam, şu sıralar bizi çok fena kıskanmakla meşguller çünkü. italya da pisa'yı tercih etmediğimiz için küsebilir. aslında pisa alternatifi olarak "lahmacun" ismi daha iyi olabilirdi.
  • amacın iç politika olduğu hede. maksat global ve nispeten objektif ölçme değerlendirmeden çıkıp manipüle edilebilir ve şişirilebilir yerel sistem yerleştirmek.
  • sonra neden dünyaya entegre olamıyoruz diye sorduracak hede.

    kendi kendimizi kandırmanın 1001 yolunu bulmaya yemin etmişiz biz.
  • çok sevindiğim olay. bu dış mihraklar sürekli eğitim sistemimizi fizik, kimya, biyoloji, matematik, coğrafya, tarih gibi dünyevi konulardan değerlendirip hor görüyorlar, kötülüyorlar ve rencide ediyorlar.
    ey pisa, sen kim oluyorsun şiarı ile yola çıkılmış belli, gavurların cocuklarımızın en başarılı oldukları ilimleri görmezden gelmelerine bir son verecek bu sistem.
    artık çocuklarımızın değerlendirmelerini cihat sevgisi, tilavet sanatı, imanın şartları, uzaktan tarih eğitimi payitaht ve genç yaşta evlenmenin güzellikleri gibi faziletler üzerinden değerlendirip dünya aleme ne kadar güçlü olduğumuzu gösterecekler.
  • beyin bedava !
hesabın var mı? giriş yap