• eçev'in ilki 21 ekim 2018, ikincisi 6 ekim 2019 tarihinde düzenlediği, izmir bostanlı feribot iskelesinden başlayıp inciraltı kent ormanında son bulan, yaklaşık 25 km'lik bisiklet etkinliğidir.
    çok keyfli olmuştur. ufak tefek organizasyon sıkıntılarına rağmen yine olsa yine giderim dediğim bir etkinliktir. etkinlik web sitesi
  • bu yıl 6 ekim 2019 tarihinde düzenlenen etkinliğe katılarak hayatımda ilk defa izmir körfezi'ni bisikletle dönmemi sağlamış organizasyondur. zira altınyol'da bisiklet yolunun bittiği noktadan kordon bisiklet yolu'na kadar aralık, trafik açısından bisikletler için sakat olduğu için orasını bugüne kadar iki tekerle geçememiştim. bu tur bostanlı iskelesi'nden başlayıp, orayı geçerek inciraltı kent ormanı'nda tamamlandı.

    alsancak'ta oturmam nedeniyle de varış noktasından sonra pasaport iskelesi'ne dönerek toplam 32 kilometre bisiklet sürmüş oldum. böylece bu parkur bana 3 kasım'da gerçekleşecek olan gran fondo çeşme yarışı için de ufak bir prova oldu. ayrıca, ege çağdaş eğitim vakfı'nın bu organizasyona katılım için topladığı ücretlerin faydalı bir şekilde değerlendirilmesini temenni ediyorum.
hesabın var mı? giriş yap