• dosya paylaşımı konusunda eline su dökebilen şimdilik yok, tabi burada kullanıcıların iyi niyeti asıl önemli olan, forum konusunda da memurlar.net'ten çok farklı olmadığını düşünüyorum, fazla bişey beklememek lazım.
  • bu kadar dandik tasarımla böyle bilinirliğe ulaşabiliyorsa iyi bir tasarımla neler yapılabilir acaba düşündürtüyor.

    bir de üyeler rahat rahat konu açabilse çok daha işlevsel olacaktır.site kurucusu arkadaşın vizyonu çok dar.
  • etkinlik denizi, öğretmenlerin adeta can simididir. emeği geçenlerin tek tek kutlamak lazım.
  • yazılı öncesi sınav sorusu alınan sitedir. öğretmen de aynı yerden soru alınca tadından yenmez oluyor..
  • sınav kağıdı hazırlamadan önce mutlaka göz atılması gereken site.
  • bir çok öğrencinin keşfedip sınavlardan yüksek not almasına sebep olan sitelerdendir.bu uyanık öğrencileri tebrik ediyorum. ancak bu hazırcı zihniyetin yansımasıdır.. oğlum bari okulun adını değiştirin lan. yıllık plan,tutanaklar da buralardan kopyalayıp yapıştırmak suretiyle hazırlanır. seminer dönemleri ve sınav dönemleri hit sayısı artar. sorubak.com da var. o da bu sitelerden.

    en son bir öğrenci şu notu eklemiş: ben bu sınava girip 100 aldım.

    çanlar kimin için çalıyor...
  • ilkokul 1. sınıfta okuyan kardeşimin ödevine yardım ederken hatalı olduğunu farkettiğim ödev kağıtlarının indirildiği site.

    matematik bölümünde toplama problemine örnek teşkil eden toplamaların sonuçları yanlış. hem de biri ikisi değil neredeyse tüm örnekler. türkçe bölümündeyse cümlenin kuruluşuna bakıldığında anlatım yanlışlığı var ve bununla muhatap olan okuma yazma yeterliliğine iki ay önce başlangıç yapmış 7 yaşında bir çocuk.

    yukarıda epeyce övülmüş olmasına mı yanayım, bu siteyi alternatif olarak kullanmanın sebebinin milli eğitim bakanlığı kitaplarındaki alıştırmaların yetersiz olmasına mı yanayım, bu yaptığı işin ciddiyetinin farkında olmayan ne idüğü belirsiz siteye mi yoksa burdan aldığı bilgiye sorgusuz sualsiz güvenip okuma yazmayı, matematiği yenice öğrenen çocuğa ödev diye veren öğretmene mi yanayım.

    daha eğitim hayatının başındaki çocuğa bu kadar özensiz davranılırsa siz bu ülkenin geleceğinden ne bekleyebilirsiniz. bunlar iyi günlerimiz.

    edit: bir suser bu sitenin öğretmenlerin yüklediği bilgilerle oluştuğuna ve velilerin bu siteyi kullanması gerekmediğine, öğretmenimiz iyiyse gereğini yapacağına dair bir mesaj göndermiş. çocuklara ve onların eğitimine değer veren başkalarına da cevaben buradan yazayım.

    (uyarı ve düzeltme için teşekkürler.)

    bu siteye yüklenen ödev ve alıştırmaları eğitimcilerin yüklemiş olması bu ödev ve alıştırmalarda hata ve yanlışlar olduğu gerçeğini ne yazık ki değiştirmez aksine daha vahim bir durumu belirtir. öğretmenlerin eminim ki bu kaynak eksikliği ve yetersizliğiyle ilgili gerekli kurumlara başvuruları ve şikayetleri olmuştur. cevap alamadıklarından olacak ki böylesi bir alternatif oluşturmuşlar. fakat bunun gerektirdiği sorumluluk ve ciddiyetin ne kadar farkında oldukları tartışılır. bu göze küçük bir hata gibi görünebilir fakat bunun gibi sıkıntılar biriktikçe sonuçlar, çocuğun okuldan ve dersten soğuması, hatanın öğretmenin verdiği ders notunda olabileceğini düşünemeyeceğinden kendini suçlayıp aptal gibi hissetmesi dahası gözünde değer verdiği öğretmenin kendisine hatalı ve yanlış ödev vermesiyle öğretmenine güven ve saygısını yitirmesi olabilir.

    bahsettiğim ödev kağıtları öğrenciye veli tarafından değil sınıf öğretmeni tarafından verilmiştir. ve bir öğrencinin hem de yolun başında olan bir öğrencinin neyi nasıl öğrendiği, iyi ya da kötü bir öğretmene denk gelmek gibi şansa bırakılacak birşey değildir.
  • patlamış site. 2 gündür bağlantı problemi var.
  • site yok, çökmüş
  • kişilik problemi olan, eleştiriye açık olmayan, bazı erdemleri kazanamamış, ego tatmini yapmaya çalışan, müptezel insanlar tarafından yönetilen bir sitedir.

    bu insanların eğitimci olduklarına inanamıyorum eğer gerçekten bu insanlar eğitim camiasında iseler bu ülkenin sonu gelmiştir. bunlar çocuklara nasıl bir değer yargısı kazandırabilir, ne ahlakı öğretebilir anlamış değilim. boktan bir nesil bunların elinden geçecek. ürperdim yemin ederim.
hesabın var mı? giriş yap