• sonuna bir de sıç eklendiğinde muhteşem olabilecek eylemler dizisi.
  • salatayla doymamı sağlayan (fast-food seven obur bir insanımdır - gerçekten) her türlü ürünü birbirinden lezzetli ekip biçilen ayrıca yenip içilen alternatif bir restoran. sitelerine şuradan ulaşabilirsiniz.
    mottolarını şu şekilde sıralamışlar.
    bugünü keyifle yaşayalım.
    iyi yiyelim, iyi içelim, güzel müzik dinleyelim, hoş sohbetler yapalım; doğaya yakın kalalım, doğadan beslenelim, doğada huzur bulalım.

    yarına bilinçli yaklaşalım.
    seçimlerimizi gelecekte daha iyi seçenekler yaratacak yönde kullanalım; yerel üretimi destekleyelim, savurgan tüketimin önüne geçelim; sosyal ve biyolojik çoksesliliği gözümüz gibi koruyalım.

    hepimiz kazanalım.
    sürdürülebilir olmak için para kazanalım, ama kâr etmek tek amacımız olmasın; üreticilerimize ve tedarikçilerimize de kazandıralım, müşterilerimize de ve belki çoğu varlığımızın farkında bile olmayacak hemşehrilerimizin tümüne de.

    beraber fark yaratalım.
    bir şeyler yapmak isteyenlere destek olalım, araştıralım, deneyelim; öğrendiklerimizi paylaşalım; minik hayalleri gerçek yapalım ve beraber daha büyük hayaller kuralım.

    ayrıca paket servisleri de var, e daha ne olsun!
  • (bkz: ekşici piç)
  • ben ilk defa bugün deneyimledim ve lezzetlerine, paket ve sunumdaki özenlerine, getiren arkadaşın güler yüzüne hayran kaldım. benim gibi çalışırken yemek hazırlamaya fırsat bulunamayan günleriniz oluyorsa, muazzam bir alternatif. porsiyonları da hakikaten çok doyurucu.

    sipariş adresi şu.

    böyleyken böyle.
hesabın var mı? giriş yap