• türkiye'nin ilk oktoberfest'i unvani sahip 13-14ekim arasi uniq istanbul'da yapilacak festivaldir.

    http://www.biletix.com/etkinlik/vk311/istanbul/tr
  • 13 - 14 ekim tarihlerinde yapılması planlanan festival hava muhalefeti nedeniyle ile 1 güne (13 ekim cumartesi) indirildi.

    pek çok mekan oktoberfest etkinlikleri düzenliyor fakat festival olarak türkiye'nin ilk oktoberfest olacak. hava durumu yağmur yağacak gösteriyor bu sebeple gidip gitmeme konusunda çok kararsız kaldığım festival.
  • cumartesi 2 saat takılırım diye gidip saat 10'a kadar takıldım. yagmur sonrası havadan kaynaklı azıcık soğuktu ama çadır ortamı baya güzeldi. neyse artıları eksileri bir yana 6 saatte denenebilecek tüm bira çeşitlerini sığdırmaya çalıştım. özellikle erdinger fıçısından gara guzu fıçısına kadar güzel alternatifler vardı. bence türkiyede bira kültürüne katkı için iyi düşünülmüş bir etkinlik, umarım seneler içerisinde devam eder.
  • türkiyede oktoberfest ortamını yaratmaya çalışmışlardır ama kesin olmamıştır diye baya baya önyargıyla gittim ama ortamı görünce şaşırdım. şehrin stresinden azıcık uzaklaşıp kafa dağıtmak için, nefes aldıran güzel ortam vardı. canlı müzik, yemekler, çeşit çeşit biralar daha ne olsun. tekelden 10-15 liraya aldıgımız biraları festival ortamında 15 - 20 liraya satıyorlardı. duvel’i mekanlarda bile 25-30 liraya içemezken 20 liraya duvel vardı. efes, bomonti falan da 15 liraydı. bence fiyat performans tarafında baya başarılıydı. en çok içtiğim festival oldu.
hesabın var mı? giriş yap