• iyi, sempatik, doğal bir akademisyendir kendisi. doğuş üniversitesi'nde görev yapan bir yardımcı doçenttir hali hazırda. araştırma yöntemleri denen bir çok kişinin (ben dahil) nefret etmiş olduğu bir dersi bir şeker anlatır, bir anlaşılır yapar ki inanamazsınız. seviyorum ben bu hatunu.
  • doktora tezini sadece kullandığı bi ankete (sdq) bakmak için indirmişim tesadüfen. tezin kurgusu öyle güzel ki, hem dili de çok temiz. malum çok alışılmış bi durum değil bu.

    çalışma konumla pek alakası olmasa da kocaman tezi oturup okudum güzel güzel. sonra kim yazmış ki bunu deyip yazarını araştırdım.
    yazardan yayına değil de yayından yazara gitmenin hazzı bi başka.

    cv de harika. tanışmayı hatta dersine girmeyi çok isterim.
  • kendisiyle tanışıklığım yoktur ama danışanlarından biriyle tanışıklığım var. kendisi ekin eremsoy'a gittikten sonra başlangıçta sahip olmadığı yeni dertlere sahip oldu. terapi metodlarının sorgulanması gerek bana kalırsa. çünkü yardım almak için gittiğin birinden aylar sonra daha da kötü durumda olarak ayrılmak gerçekten aklımın alamadığı bir durum.

    nasıl yaptı bilmiyorum ama ekin hanım bunu başarmış. durumu doğru değerlendirememenin bunda başrol oynadığını düşünyorum. psikaytrist desteğine ve ilaç tedavisine yönlendirilmeye ihtiyaç olmasına rağmen bu yapılmamış. bunu görememek ise ekin hanım'ın kusuru.
  • terapi sürecinde inişler olur, çıkışlar olur, terapiste süreçte bağlanırsınız, seversiniz ya da sevmezsiniz... ama önemli olan süreç değil sonuçtur, bunu bilmesi gereken ise danışan değil terapisttir. ekin hanım süreç odaklı bir terapistti, bu yüzden kendisiyle terapim bittikten sonra 2 yıl ilaç tedavisi görmek durumunda kaldım. doktora gittiğimde bazı şeyler için artık çok geçti. psikiyatrik hastalıkları geçtim, vücudum bile çöktü, hastalık hastalığı kovaladı, bir gölge oluverdim.
hesabın var mı? giriş yap