• (bkz: ekmeğini yediği vatandaştan nefret eden politikacı)

    onlaaar, bunlaaar, şunlaaar, derken iyi düşünülmelidir.

    bir de şu fetişizm iyice tavan yaptı, ülkedeki yanlış bir şeyi söyleyince herkes önüne bayrağı ve toprağı koyuyor.

    toprakla kimin derdi olabilir ki aq, cennet gibi vatan.

    bizim kavgamız sadece toprağı satanla..
  • dolara bakıyorum...
    euro ya bakıyorum...
    altın desen...
    evet yaaa bu ülke insanı size naptı da bu hale getirdiniz ülkeyi? bunca zamandır maaşlarınız gününde ödendi, güvendik inandık, her balkon konuşmasında en önden alkışladık.
    köpek bile yemek yediği kabı pisletmiyor. siz neden böle yaptınız?
  • sanki o ekmeği bedavaya veriyorlar!!

    sen hiç "emek" ve "emeğin hakkı" diye bir şey duydun mu müslüman kardeş?
  • muhtemelen ülkeyi başlığı açandan daha çok seven kişilerdir. çünkü en azından ülke hakkında düşünebilmektedirler. ayrıca kimse devletten ve ülkeden nefret etmez. çok az bir yüzde (%0,001'den daha az) devlet ve sınır yapılanmalarına fikri olarak karşıdır. onları ayıralım tabii. kişiler, ülkeyi yönetenlerden nefret etmektedirler. kimi siyasete girmeye çalışarak kimi sandığa giderek bu yöneticileri sürekli değiştirmeye çalışır. ama bu yöneticileri birilerinin ısrarla o mevkide tuttuğunu gördükçe, onları bu mevkide tutan halktan da nefret etmeye başlarlar. sonuç olarak kişi yöneticilerden ve halktan nefret eder. ülkeden nefret etmez. hele devletten... asla! türklükte devlet kutsaldır. ama halktan nefret etmek için oldukça bol sebepleri vardır. peki ülkeden gitmek nedendir? onu ise şimdi yazamayacağım. kusura bakmayın.
  • vallahi ülkenin hiçbir ekmeğini yemedim henüz, yaptığım hiçbir işte yardımı olmadı hatta tam aksine ülke çok ekmeğimi bu yıl daha 5 ayda ödediğim vergi miktarı 80 bin civarı.
    bu parayı ödediğim yerden en azından benden nefret etmemesini beklerim.
  • ülkeden değil; ülkesindeki tecavüzcü pisliklerden, tecavüzcüleri 'bir kereden bir şey olmaz' diyerek savunanlardan, aktrollerden, yandaş şirketlerin milyonlarca liralık borcunu tek kalemde silip garibanın her şeyinden vergi alan sorumlulardan, ölmüş bir çocuğun annesini yuhalatanlardan, meydanlarda 'katil israil' diye oy toplayıp yahudilerden cesaret madalyası alanlardan, iktidar olamayınca ülkeyi savaş alanına çevirenlerden, şehide kelle diyenlerden, boğaz köprüsünde erlerin boğazını kesenlerden, orospunun bahşisini peşin ödeyeceksin mantığıyla ülkeyi soyan dolandırıcıyı hayırsever ilan edenlerden, beğenmediği herkesi terörist diye damgalayanlardan, tecavüzlere ses etmeyip otobüste sarılan gençlere saldıranlardan, üniversiteleri bölmeye çalışanlardan, eğitiminin anasını ağlatıp her yere imam hatip açanlardan, 'içki haramdır' deyip alkol vergisiyle imam maaşı ödeyenlerden, oruç tutmuyor diye insanları linç edenlerden nefret ediyordur.

    herkesi vatan haini diye yaftalamaktan vazgeçin artık. yeter ulan.
  • bir allahın günü vergisini verdiği bir hizmetten hakkıyla yararlanamamış, aldığı her servise fahiş ücret ödemiş, eğitimini özel okullarda, tedavisini özel hastanelerde görmüş, yalancı şahitlerle, eşkiyalıkla hakkı ve malı gasp edilmiş, mahkeme kapılarında mağdur edilmiş bir abiniz olarak hassssktrrr diyorum.

    parayı ben veriyorum, ekmeği sen yiyorsun, boğazında kalsın amkç.

    durmayın olm, çıkın yurtdışına. akıllı çocuklarsınız, katmadeğeri yüksek işler tutunun. nasıl olsa bu köpekler iaç kalınca elimize düşecek.
  • (ara: almancı*)
    (ara: gurbetçi)
    (ara: alman* türk*)
  • insanların cehaletinin sorumlusu olmadığı gibi bunun ceremesini çekmek zorunda da olmayan insandır.

    gören de sanar ki ekmeği kendi pişirmiş de önüme koymuş, haspam. kafalarda üretilmiş kavramları sahiplenmeyi ne kadar çok seviyoruz.

    belki ülkesinden nefret etmiyordur içindeki insanların kalitesizliğine ve neden böyle olduklarına üzülüyordur. belki de umut veren gelecekler yerine günü kurtarma ve kolay yoldan çıkar elde etmeye iten dinamiklerden nefret ediyordur.

    gösterdiğim emekle senin kolun yoruldu da kazandığıma mı laf edeceksin? sanki mecliste para basıyorlar da çalışanın cebine koyuyorlar. o para nereden geliyor senin yüce devletinin sihirli bir ürünü mü o? millet biraz tarih, ekonomi falan bilse şöyle laflar duyar mıyız acaba?
hesabın var mı? giriş yap