• suya %80 zam yapmaya çalışırken ak parti meclis grubu sayesinde önü kesilen zat soluğu içkili sofralarda almış. seçim önceki o iftar senin bu teravih benim koşturan ve sürekli hatim yaptığını söyleyen, talim tecvid bilgisi olmamasına rağmen kameralara kuran okuyan, mezar başında dua ederken kameralar çektiği için ellerini açması için eşini dürten ve takiyyeciliğin kralını yapan zat galiba sonunda pes etti ve musakka edebiyatlarına da bi son verdi. daha geçen günlerde siyanürle intihar eden vatandaşlarımız üzerinden siyaset yapmaya çalışanlar şimdilerde bu israf sofralarını savunur olmuş. link

    ilave: mesele zam, içki falan değil ama bi açıklık getirelim konuya. elektrik ve doğalgaz dolarla dışarıdan temin ediliyor. hani şu ekomoni çok kötü yeaaa batıyoruz yeaaa diye salya akıtırken aslında 6,20’lerden aldığınız ve 8-10’ları göreceğini zannettiğiniz ama götünüzde patlayan dolarlar var ya heh işte onlarla temin ediliyor. su ise kar sularının erimesiyle dolan barajlar sayesinde temin ediliyor. hadi yine zamları kıyaslamaya devam edin siz.

    ilave 2: aşağıdaki mahluk sözde bizim mahalleden birisinin atasına ettiği hakaretin görselini paylaşmış. bu numaralar çok ucuzladı delikanlı. daha dün izmirde bi vatandaşın evinin duvarına defol alevi yazan kişi yine sizin mahalleden hem de devsol üyesi bi alevi çıktı.

    ilave 3: ekoboyslara başkanlarının ufak bi anısını aktarayım hemen. ibb başkanı imamoğlu, beylikdüzü dönemini anlattı: cami yapacağız, ibb izin vermiyor, chp olarak kaçak cami yaptık. camiyi açacağız, müftü camiye imam vermiyor. ben de kaymakamı aradım, ‘ben imamlık yapacağım, sen de müezzin olur musun’ dedim. fıkra bu kadar...

    ilave 4: alttaki gezici dolar 2’den 5’e fırladı demiş. bi de ne zaman fırladığını yazaydı keşke. ama durun söyleyelim hemen. enflasyon tarihin en düşük seviyesi olan 4,5’tu, merkez bankası rezervleri 136 milyar usd ile rekor kırıyordu, faizler dip yapmıştı, imf’ye borç sıfırlanmıştı, yanılmıyorsam 4 büyük bankaya cumhuriyet tarihinin en büyük cezası kesilecekti derken 3-5 ağacı bahane ederek sokağa çıkan sizler yüzünden ülke ekonomisi 157 milyar dolar zarara uğradı ve evet dolar bir daha asla durdurulamadı. hala suç iktidarda dimi?
  • birilerinin şatafatının yanında, gayet de orta düzeyde bir yemek sofrasıdır. afiyet şeker olsun.
  • şatafatlı olmayan sofradır. her şeyden önce sofrada ejder meyveli smoothie vb. bir saray şatafatı yoktur.

    ikinci olarak ulan milletin parasıyla yaptığı sarayın bahçesine camii yapan, ismini millet camiisi koyup kendisi hakkında “cumhurbaşkanı milletin camiisinde ezan okudu” diye haber yaptıran adamın o ezanla o sarayda her sene milletin 3 milyar tl, eski parayla 3 katrilyon, yani 3 bin adet 1 trilyonunu çatır çatır yiyerek milleti kandırması, kendisine aldığı lüks uçaklar karısının binlerce liralık çantaları sülalesinin gemicikleri çevresine yedirdiği fabrikaları ihaleleri otoyol garantileri amına koyiim say say bitmiyor, hepsi normal de bu adamın alkol sofrasına oturması mı anormal?

    kendi inancı kendi günahı, görevini yaparken bir yamuğu varsa onu söyleyin.

    edit: ya amına koyiim bi siktirin gidin şimdi de niye siyasetçi yalıyorsun mesajları gelmeye başladı amk akp savunuruz troll derler kürt savunuruz pkk’lı derler dindar savunuruz yobaz derler kadın savunuruz meriç derler erkek savunuruz bu sefer de feminik saldırır ne yazsak karşıt fikirlisi sikmeye çalışıyor bi durun bi diğer entry’lerimize bakın bi ne söylediğimize bakın doğru mu söylüyoruz biraz da fikrimize yorum yapın insan gibi biraz anlamaya çalışın konuşmadan önce ya da bi sevişin de rahatlayın bi durun la..
  • kendileri içemedikleri için dert olmuş sofradır.
  • içki içiyor, hadi o zaman kayyum atayalım heyyoo...
  • adam hiç değilse açıktan içiyor. sizin peygamber yerine koyduğunuz adamlar gizli gizli neler içiyor allah bilir.
  • dilinde kuran, elinde binlerce insanın kanı, yetimin, garibanın hakkı, mazlumların ahı ve vebali olacağına, hesabını kendi vereceği bir günaha girsin. sanane dalyarak, sanane amına koyduğum, sanane ?
  • yemek duası okuyarak sofraya oturdukları için, problem teşkil etmeyen durumdur.

    kaftancıoğlu'nun duaya amin dediğini duyar gibiyim.
  • ortalama bir yemekli düğün sofrası standardında bir sofra altı üstü, zorunuza giden rakı ile şarap olduysa bu ülkenin kurucusu da rakı içiyordu götünüz yiyorsa açın ağzınızı da iki laf edin bakalım görelim bedevi özentileri sizi.
hesabın var mı? giriş yap