• istanbul buyuksehir belediyesi spor kulubu nde oynamakta olan 1978 dogumlu defans oyuncusu.
  • futbol sahalarında görmek istemediğimiz adamlardan.

    (bkz: 22 mart 2008 istanbul belediyespor besiktas maci)
  • koyu bir galatasaray taraftarıdır aynı zamanda.
  • futbol oyun kurallarini bilmeyen topcu. marke etmenin el ve kol kullanilarak yapildigi zaman faul oldugunu biri bu sozde futbolcuya anlatmali.
  • bobo nun iyi ve fizikli bir forvet olması nedeniyle genelde birçok stoperin yapmayı sevdiği şarjları itmeyi kakmayı yapmış,bobo nun yumruk dirsek karışımı hareketiyle yerde kalmış futbolcu.işinize gelince avrupa dan süper örnekler vermeyi seversiniz ya gidin izleyin bi kaç maçı.en beğendiğiniz stoper rakibinin azına nasıl da sıçıyor.bobo da santraforların düşmemesi gereken hataya düşmüş ki karttan sonra hakeme ne yaptığını gidin bir izleyin.bir avrupa liginde kaç kişi yapabiliyor o hareketi ve nasıl cezalar alıyor karşılığında.
    alın üç puanınızda sizin olsun,şampiyonlukta.ama kendi çapınızda böyle düzgün adamların gece nasıl uyuduğunu filan sorgulamaya kalkmayın.
  • kimilerine göre bobo'dan horyuken ve aduket yemiş futbolcu. ha bana göre iyi bir oyuncudur, aktördür, ülkemizi oscarlarda temsil etmelidir, aynı lugano'nun uruguay'ı temsil etmesi gerektiği gibi.
  • bakalım ibrahim altınsay ne demiş;

    '''ben hakem kararı hakkında uzun uzun spekülasyon yapmam. ancak sivriselvi'nin şüphe üzerine karar verdiği kesin. medya da sandalyeye tekmeyi yapıştırıyor. ekrandan ve tribünden pozisyonu ayna gibi görmüşler. boks yorumcusu gibi "solla tuttu, sağla kroşeyi çaktı" diyenler mi ararsınız, bobo'ya boksörlük kariyeri önerenler mi?
    eskiden idamlar halka açık yapılırdı. hem insanların gözü korksun, hem de ipte sallananı görünce zavallı halk kendi haline şükretsin, rahatlasın diye. kısacası, infaz seyretmeye düşkünüz. kendi zaaflarımızı, "vurun abalıya" diyerek unutuyoruz. işte olayın fotoğrafı burada. ne yumruk var, ne de kroşe. bobo eliyle ekrem'in çenesine sarılmış. ha, bu hareket de kırmızı kart gerektirir mi? tartışılır ama bu ayrı konu.

    bizde ise en hafif faulde oyuncu kıvranıyor, olmadık artistlikler yapıyor. felaket artistler olmaları bir yana bu kadar ağlamak, sızlanmak sporcuya yakışıyor mu? oyun başladıktan bir saniye sonra da zıplayıp sahaya giriyorlar. aynı cumartesi akşamı ibb'li ekrem'in yaptığı gibi. sanki çenesi kırılmış. aynı akşam sevillalı maresca kafa atıp, atletico madridli aguero'nun burnunu dağıttı. adam kanlar içindeki yüzünü tutup saha dışına çıktı, pansuman yaptırıp döndü. sonra da kalkıp "futbol erkek oyunu" diye geriniyoruz. doğru. futbol tam erkeklerin oyunu; güçlüyken horozlanacaksın, en ufak şeyi abartıp yerlerde kıvranacaksın, rakibini oyundan attıracaksın, kart gösterteceksin, bıktırıcı itirazlara cesaret gösterisi yapacaksın. kimse kadınlara, eşccinsellere laf söylemesin. onlar daha mert, daha açık sözlü.'''''
  • dunku eskisehirspor - ibb macinda haksiz yere kirmizi kart gorerek aklimiza "alma mazlumun ahini cikar aheste aheste" lafini getirmistir.
  • türkiye de bana göre maç sonu röportajini en akıcı ve düzgün verebilen futbolcudur. ileride teknik direktör olarak kendisini şimdiden yeterli görüyorum.
  • yıllardır ibb'de top koşturan futbolcu. gol attığını görmedim. ara sıra kırmızı kart görür. birkaç küçük itirazdan sonra olayı fazla büyütmeden soyunma odasının yolunu tutar. bu saatten sonra başka takıma gitmez. belediye'den emekli olur. almadıysa bir ev alır, istanbul'a yerleşir. sonrasını ekrem de bilmiyor ben de bilmiyorum.
hesabın var mı? giriş yap