*

  • mâlum chp adayı kesinleşti ve ankara'lı arkadaşlar mansur yavaş'ın danışmanlarına şehir ile ilgili bilgileri ve düzeltilmesi gereken yerleri yazacak. bizde istanbul'da yaşayanlar olarak şehir ile ilgili yapacağı projeler, düzeltmeler vs için bir şeyler yazalım. umarım yararlı bir başlık olur ve ekrem imamoğlu şehri ranta doymayan siyasal islamcılardan kurtarır.

    istanbul'un en büyük problemlerini doğma büyüme istanbullu biri olarak yazayım.
    toplu taşıma, park problemi, trafik, yeşil alan ve mülteciler.
  • bir daha günaydın mesajı atmasın.
  • altın değerinde önerilerdir.

    istanbul'un en önemli sorunları trafik, park, toplu taşıma.

    allah razı olsun sizden hiçbir yerde bulamayacakları kimsenin aklına gelmeyen harika bilgiler.
  • (bkz: ekrem imamoğlu'nun chp istanbul bb adayı olması) başlığında kendisinin adaylığına yönelik chp’lilerin yaptığı eleştirileri derleyin ve kitapçık haline getirin. sonrasında pendik, bağcılar, esenler, fatih gibi akp seçmenin yoğun olduğu yerlerde bu kitapçıklardaki eleştiriler üzerinden propoganda yapın.

    ben eminim ki bu strateji seçim kazandırır. anlatın insanlara chp’lilerin neden imamoğlunu sevmediğini.

    soyadını beğenmediklerini, trabzonlu olmasını beğenmediklerini, muhafazakar bir aileden gelmesini beğenmediklerini, popstar tipli bir şovmen olmamasını beğenmediklerini, beşiktaş-şişli-kadıköy hattında tanımamasını beğenmediklerini anlatın.
  • çok basit, çok sıradan belki ama öyle bayramlarda, kandillerde topluca gönderilen sms’ler göndermeyin lütfen. sizleri seven insanlara bile itici gelebilirken bu tür mesajlar, sizlere mesafeli duran* kitleye daha antipatik gelecektir. biraz özgün olup farklı fikirlerle seçmenin karşısına çıkın lütfen, (bkz: günaydın istanbul) ile değil.
  • "do you believe in miracles" şarkısını dinlemeleri. şaka bir yana, istanbul'da genç seçmene oynasınlar bunun için de yoğun bir sosyal medya çalışması yapsınlar. bu seçimde suriyeliler de oy kullanmaya başlıyor. suriyeliler'in mahallerinde gençlere "kooperatif" bazlı iş modelleri sunsunlar, oylarını alsınlar.
  • insanları rahatsız etmeyin. kısa mesajlar falan hiç hoş değil.

    mümkün olduğunca çok insana ulaşın.

    tutamayacağınız sözler vermeyin. gerçekçi olun.

    iktidarı eleştirmeyin yapacaklarınızı söyleyin.

    gönüllere girin.

    partiler üstü takılın.
  • sendik güvenliğini önemseyin..
  • sözlüktekileri dinlemeyin.
    onlar her seçim önces, analiz kasıp en büyük yanılgıyı alırlar ve pişkin pişkin halka bok atarlar sonrasında tekrar.
  • sozluge gelip yazarlarin sorularini yanitlasinlar. halk ekmek , halk sut , halk su vs. gibi uygun fiyatli belediyecilik anlayisini yayginlastirsinlar. ulasim fiyatlarinda indirim sozu versinler. istanbul'da sadece akp'nin oy aldigi ilcelerde secim calismasi yapsinlar. kadikoy bakirkoy sisli zaten baska adaya oy vermez , vermeyecek. bagcilar , esenler , esenyurt , kucukcekmece, gungoren, umraniye , sultanbeyli gibi ilcelere ozel projeler olusturulsun. chp secimleri kadikoy'de sisli'de bakirkoy'de daha fazla oy alamadigi icin degil bagcilar esenler ekseninde cok az oy aldigi icin kaybediyor. secimi kazanmak icin akp'nin kazandigi ilcelerde calismak , sadece gostermelik merkez mitingiyle gecistirmemek , zaten kazanamiyoruz diye calismayan ilce orgutlerini canlandirarak ozel calismalar yaparak kazanabilirsiniz.
hesabın var mı? giriş yap