• malum parti seçim meydanlarında çevre illerden şakşakçı yığarken gözlerini ve kulaklarını kapatan bit yavrularını rahatsız etmiş durum. artık her şey bel altı kardeş.
  • internette algı yaratmak için yayınlanan videonun gerçekle hiç bir alakası yoktur. chp seçim araçları istasyonun sabaha kadar açık olması nedeniyle sabotaja karşı 1 haftadır oraya park ediyor. isteyen istasyon yetkililerine sorup güvenlik kamera kayıtlarına bakabilir. diğerleri ise otogara ait otobüsler. zaten videonun sonunda otobüsün önündeki kamil koç yazısı gözükünce kaydı çeken trol hızla kamerayı çeviriyor. bunların ahlaksızlığını tarif edecek kelimeler henüz türetilmedi.

    edit: araçlar hala aynı yerde park halindeler.
  • (bkz: yav he he)

    bu aktrolleri çıktıkları yere kadar kovalamak lazım
  • getirdikleri seçmenler otobüste mi uyuyor acaba diye merak ettirmiş görüntüler. ayrıca otobüslerin nasıl ekrem imamoğlu’na ait olduğunu tespit ettiklerini anlayamadım.

    propaganda araçları benzincide duruyor. zira o bölgede sabah çok trafiğe girmeden yola bağlanılabilecek en kolay yer o benzinci. üstelik benzincide kimse araçlara zarar da veremez. adamlar göz kulak oluyorlar demektir bu. aslında esenler ekrem imamoğlu’na kucak açmış oluyor şu durumda.

    otobüslere gelince, otogarın giriş çıkışında, önündeki benzincide her gece illa ki park edilmiş vaziyette bir iki tane otobüs olur. hele arka tarafta forum istanbul’un çevresini dolaşan ve otopark girişlerine giden yolda otobüsler sıra halinde arka arkaya park etmiş vaziyette durur her gece. keşke çekimi orada yapsalarmış daha fazla malzeme çıkarmış!!
  • gecenin köründe boş araçları çeken talimat almış gençleri gösteren video.

    imamoğlu seçmen taşıyorsa, gecenin köründe seçmeni getirip esenler'in merkezine, parklara ve bahçelere mi bırakıyor? gün içinde bakırköy'den, avcılar'dan kendi imkanıyla gidebilecek seçmeni neden gecenin köründe getirip onlara eziyet etsin? peki bu taşıma seçmen için otel tutup para mı veriyor? istanbul'da evi olan insan için neden otel odası tutulsun? istanbul dışından seçmen de neden esenler denen kıçıkırık bir yer için getirilsin, ne diye bu masraflar yapılsın? tevfik göksu kimdir ki imamoğlu onu muhatap alsın?

    bu sorular oldukça basit sorular. boş araçları çekmeden önce 2 dakika düşünülse, yapılan algı çalışmasının komik olacağı anında akla gelir de, demek ki cidden zor durumdalar.
  • varsayalım ki yapmış bunu ilk yapan kişi ekrem imamoğlu mu? basit denklem
  • geri zekalı halkın parasını çarçur edip 17 yıldır turist seçmen taşıyan adamlara da iki çift laf etsene.
  • iett otobüsleriyle seni taşımıyorlar mı eyyyyy ak trollllll.
hesabın var mı? giriş yap