• canımm kurban olduğumm annemmm.
    pazar gece saat 1.15 gibi bi anlık hisle uyandım.kafamı çevirmemle beraber annemin epilepsi nöbetinin başladığını farkettim.

    boğazına bir alet takıldı ağzından, sonra oksijen maskesi, kalp cihazına bağlandı ve yine annem uyuya kaldı..
    uyudu uyandı uyudu uyandı. hiç bir şey sormadım. sabah oldu doktorlar komple gezmeye başladılar. bizim doktor geldi ben sizi taburcu ediyorum dedi, meğer ikinci nöbete dair haberi yokmuşş. asistanları sölememiş. dedim böle böle 2. nöbeti geçirdi diye, o zaman nöroloji görsün bekletelim dedi.
    bekledik başka bir alana aldırlar. kahvaltı yaptık çaylar çaylar kendimize geldik. artık belim çatlıyor ama ağrıdan.. doktor geldi konuştuk içtiği sabah bir akşam bir kepra sbah öğlen akşama çıkarıldı bir. ikincisi yükleme yapılacak 1500 mg lık keppra damardan verilecek 4 te ve 12 de gece yine içeceksiniz dedi. yeşilyurtta randevumuz olduğunu sabiha hanıma olduğunu söleyince çok sevindi.o epilepside çok çok iyi uzman benim hocam dedi sevindik çok. tabi bu arada yine bütün tahliller temiz çıktı. hiç bir belirti yok yine.
    saat 01.35 te girdiğimiz hastaneden öğlen 1.40ta eve döndük.
    teyzemle konuştuk çarşamba olan doktor randevusunu bugüne çekti.dün gece bir buçuğa kadar uyuyamadım, ilaç yüklemesi yüzünden dili şişti yan etkisi varmış. uykuda nefessiz kalırsa diye bekledim.inanılmaz sinirlilik yaptı annemde ilaç. bu sabah kalktık gittik falan konuşuldu doktorla. 24 saatlik uykuda olan bir eeg istedi gerçek senep en iyi bunda çıkıyor, çok sıra oluyor gerekirse dışarıda çektirin dedi. bir de mr istedi. mr a 22 şubat dediler. eeg içinse 90kişi var dediler yani 3 ay.
    offf

    bana destek olun yalvarırım. kuzenim yeşilyurt devlet hastahanesinde yıllarca güvenlik olarak çalıştı, birilerinden sırayı öne çektirmeye çalışacağını söyledi. yarın kuzenimden net bir haber gelicek illaki ama bizim bu eeg nin hızkı bir şekilde dışarda çekilmesi için yeterli nakit akışımız yok..
    bana birisi birşey desin...
    kızım bak şöyle şuraya git şu ismi ver deyin, şurası iyi konuşun deyin, deyin yani birşey...
    yalvarırım size!!!

    dipnot:yukaridaki metin bir caylak yazara aittir. yer "izmir"

    dipnot2: ekşi itiraf'a yazmiş fakat kimse gormemiş. arkadaslar aramizda mutlaka yardim edebilecek olan doktor,hemsire veya gorevli vs vardir. veya yardima gücü yetebilecek olan birisi.

    bilgilerinize.
hesabın var mı? giriş yap