255605 entry daha
  • çok fena içesim var.
  • 2023 yılı ağzıma sı.... bu nasil bir sene başıma gelmeyen kalmadı neredeyse kalanlarda 3 gün içinde gelecek
  • yanlıştan dönüş yoktur.
    insan ne yaşarsa onun aynasıdır.
    ya hep yanlışsın ya hep doğru! ya hep iyisin ya hep kötü.
    yanlış insansanız doğruya gidemezsiniz.
    bunu fark ettiğiniz an onların doğruları için değil.
    kendi yanlışlarınız için mücadele edersiniz!
    bunun neticesinde yanlışların senin doğruların olur.
  • okuduğum kitabın sonu bile istediğim ve beklediğim gibi çıkmazken hayattan fazla bir beklenti içine girmek sanırım benim hayalperestliğim. olmuyor işte, düşününce girmiyor hiçbir şey yoluna. benim elde etmek için çabaladığım ne varsa meyvesini vermiyor bana. her seferinde bahar gelecek diyorum, geliyor gelmesine ama gelen sonbahar. sonuyla geliyor bana. bitiveriyor, elimde kalıyor. yoruldu zihnim aynı sahneleri tekrar tekrar gösterime sokan nöral bağlantılarımdan. sıkıldı bedenim birbirine karışan gülme ve ağlama eylemlerini yaratan yüz kaslarımdan. boşvermişlik hissi kaplıyor her zerremi. yarına dair hiçbir şey beni heyecanlandırmıyor. sanırım beni en çokta bu durum üzüyor.
  • aynada bakma yüzüne
    başkalarının gözlerinin içine bak
    köpeklerin gözlerine bak
    kedilerin gözlerine bak
    ne kadar masum
    ne kadar mahzun
    ama birdenbire rüzgâr esiyor
    sardunyalar açıyor
    kekikler kokuyor
    aynada bakma yüzüne
    ağaçların gözüne bak
    duvarların gözüne bak
    manavgat’a bak
    gözlerime gözlerime bak
    dünyanın gözlerine bak
    kendine aynada bakma
    sen öleceksin sonunda
    dünyanın gözleri kalacak...
  • playlist oluşturmakta o kadar kötüyüm ki, “zeki müren bir ihtimal daha var” şarkısından hemen sonra “rammsitein du hast”a direk geçiş oluyordu, bunu arabamda fark eden ablam ve eşi benimle bu hususta 7 senedir taşşak geçiyor…
  • zerre kadar büyümek istemiyorum çünkü büyüdüğümde herkes gibi duygusuzlaşacağımı tahmin edebiliyorum.
  • sigara içesim var. canım istediğinden değil. bilemiyorum. öyle işte.
    tam 4 sene oldu sanırım bırakalı.
  • pişmanlıkla ilgili sayfalar dolusu tanım, ifade, kavram oluşturulabilir ama bir şarkı ya da şiir senin sayfalar dolusu tanımını çöpe atar, örnek vermek gerekirse; "hep sonradan gelir aklım başıma hep sonradan" sözü, içeride ifadesi mümkün olmayanın kabulünü bile sağlamıştır.
  • her insan ayrı bir hayal kırıklığı bırakıyor bünyemde. üstelik mükemmel olmanın yakınında dahi değilim. belki de allah'ın yalnızca benden medet um ve yalnızca bana yönel, çağrısının tasdikidir bu.
1117 entry daha
hesabın var mı? giriş yap